HonorYleinen

Honor haastaa Samsungin – Älysormus ja taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin tulevat tänä vuonna

Honorin toimitusjohtaja George Zhao MWC 2024-messuilla.

Honorin toimitusjohtaja George Zhao on vahvistanut MWC-messujen aikana medioille mielenkiintoisia yksityiskohtia yhtiön tulevista suunnitelmista. Messuilla esiteltiin Magic6 Pro -puhelinta sekä taittuvaa Magic V2 RSR -puhelinta, mutta jatkossa Honor panostaa entistä vahvemmin taittuviin laitteisiin ja hyppää mukaan uuteen trendiin.

CNBC:n haastattelussa Honorin toimitusjohtaja on vahvistanut, että yhtiön taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin on kehitteillä ja sen julkaisu tapahtuu vielä tämän vuoden aikana. Puhelimen kerrotaan olevan kehityksen viimeisessä vaiheessa, ja yhtiöllä on positiivinen näkemys taittuvien puhelimien tulevaisuudesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä olisi siis haastaja Samsungin taittuvanäyttöisille Galaxy Z Flip -sarjan puhelimille, jotka ovat olleet hyvin vahvassa suosiossa. Honorin taittuvanäyttöisestä simpukkapuhelimesta ei tiedetä toistaiseksi mitään, mutta kyseessä on varmasti selvästi edullisempi laite kuin esimerkiksi hiljattain julkaistu 1999 euron hintainen Magic V2 -puhelin.

Zhao on myös vahvistanut, että yhtiöltä on tulossa älysormus. Ajankohta vahvistukselle ei ole varmasti sattumaa, sillä monet muutkin valmistajat ovat hyppäämässä trendiin mukaan. Samsung paljasti yksityiskohtia ensimmäisestä omasta Galaxy Ring -älysormuksestaan MWC-messuilla, mutta sen varsinaista julkaisua odotetaan vasta kesällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin älysormuksen kerrotaan tulevan markkinoille vielä tämän vuoden aikana. Sen tarjoamista ominaisuuksista ei ole kuitenkaan mitään tietoa vielä tässä vaiheessa.

”Sisäisesti meillä on tämäntyyppinen ratkaisu, ja työskentelemme parhaillaan sen kanssa, joten tulevaisuudessa voitte saada Honor-älysormuksen”, kertoi toimitusjohtaja George Zhao.

Lähde: Cnbc.com, Cnet.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor