OnePlusYleinen

OnePlus 12R Genshin Impact Edition -erikoispuhelin julkaistiin – Täydellinen paketti pelin faneille

OnePlus on julkistanut MWC-messujen yhteydessä nyt myös OnePlus 12R -älypuhelimen Genshin Impact -erikoisversion. Aikaisemmin yhtiö esitteli jo OnePlus Watch 2 -älykellon, jossa oli Googlen kehittynyt Wear OS -käyttöjärjestelmä

Uusi erikoisversio on suunniteltu Genshin Impact -pelin innokkaille faneille, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevan pelikokemuksen huipputeknologiallaan sekä Keqing-hahmon inspiroimalla tyylillä, joka näkyy puhelimen ulkonäössä, ohjelmistossa ja pakkauksessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Yhteistyömme HoYoversen kanssa on nostanut OnePlus 12R Genshin Impact Edition -puhelimen uusiin korkeuksiin. Emme tarjoa pelkkää puhelinta, vaan pääsyn mobiilipelimaailmaan ilman kompromisseja grafiikan tai suorituskyvyn suhteen. Olemme todella halunneet varmistaa, että käyttäjät voivat nauttia keskeytyksettä korkealaatuisesta grafiikasta ja suorituskyvystä pelatessaan puhelimillaan. Uskomme, että käyttäjät tulevat huomaamaan tämän.” sanoi Kinder Liu, OnePlussan Operatiivinen johtaja (COO).

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on OnePlussan HyperRendering-tekniikka, jolla saavutetaan realistisia valaistustehosteita optimoimalla sekä grafiikkasuoritin että näyttö, mikä johtaa todenmukaisempaan HDR-grafiikkaan peleissä. Puhelimen 120Hz ProXDR-näyttö LTPO 4.0:lla tukee jopa 2160Hz PWM-himmennystä ja erittäin korkeaa näytön kirkkautta jopa 4500 nitin huippukirkkauteen asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversio on optimoitu pelikokemusta varten. HyperBoost-teknologia nopeuttaa pelien latausnopeutta ja HyperTouch-tekniikka nostaa kosketusvasteen 1000 Hz:iin minimoiden latenssin. OnePlussan testien perusteella puhelin voi pitää Genshin Impact -pelisovelluksen ja jopa kuusi taustasovellusta käynnissä 72 tunnin ajan.

OnePlus 12R Genshin Impact Edition on OnePlussan ja HoYoversen yhteistyö, jossa pääosassa on Genshin Impactin Keqing-hahmo. Puhelimen Electro Violet -väri on saanut vaikutteita Keqingin hahmosta. Takakansi on koristeltu hopeanvalkoisilla riikinkukon kuvioilla, ja sen alareunassa on Keqingin salama-stiletto-elementti. Puhelimen runko on valmistettu Electro Etching -etsausprosessilla ja puhelimen yläreunaan on kaiverrettu Keqingin nimi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on räätälöity OxygenOS 14 -käyttöliittymä, joka vastaa Genshin Impactin Teyvat-fantasiamaailmaa. Tähän kuuluu esimerkiksi mukautetut järjestelmäsovelluskuvakkeet, Electro Element -pikalatausanimaatio ja eksklusiivinen Always-On-näyttö. Puhelimessa on myös personalisoidut käynnistyksen ja sormenjälkilukituksen avauksen animaatiot ja live-taustakuva.

Puhelin toimitetaan eksklusiivisessa lahjapakkauksessa, joka sisältää keräilytuotteita ja lisävarusteita Genshin Impact -faneille, kuten Lightning Stiletto -muotoisen SIM-kortin poistotyökalun, violetin Electro Element- laturin ja violetin USB Type- C-latauskaapelin violetilla LED-valolla.

OnePlus 12R Genshin Impact Edition -erikoisversio on tilattavissa OnePlus.com -verkkokaupan kautta. Ennakkotilaukset alkavat 28. helmikuuta ja laitteen suositushinta on 749 euroa. Ennakkotilaajat OnePlus.comin kautta saavat 50 eurom alennuksen sekä suojakotelon kaupan päälle.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus