AndroidSony

Sonyn tuleva lippulaivapuhelin vuotokuvissa – näyttää Lumialta

Sony Xperia F8331.1Sony julkaisi aiemmin tänä vuonna Xperia X -malliston, johon lukeutuu myös yksi huippupuhelin, joka kantaa nimeä Xperia X Performance. Sonyn odotetaan kuitenkin julkaisevan tänä vuonna toisen huippupuhelimen, joka kulkee huhuissa nimellä Xperia F8331, mutta se ei todennäköisesti ole laitteen myyntinimi.

GSMArena -verkkosivusto on saanut käsiinsä hyvälaatuisia kuvia, joissa väitetään esiintyvän kyseinen tuleva lippulaivapuhelin. Kuvien perusteella Sony on muokkaamassa monista Xperia -malleista tutuksi tullutta muotoilua enemmän vanhempien Nokia Lumioiden suuntaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xperia F8331 kuulostaa teknisiltä tiedoiltaan erehdyttävästi Xperia X Performance laitteelta. Uutuuspuhelimesta pitäisi löytyä Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 5.1 tuuman FullHD -näyttö sekä ainakin 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteen erikoisuuksiin pitäisi vuotaneiden tietojen perusteella lukeutua varsin laadukkaat kamerat. Takakameran pitäisi olla 21 megapikselin suuruinen ja etukameran pitäisi olla 12 megapikselin suuruinen. Mielenkiintoista on, että molemmilla kameroilla voi taltioida 4K-tasoita videokuvaa.

Uutuuspuhelimen julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta arvellaan, että uusi Xperia voitaisiin julkaista jo IFA-messuilla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android