AndroidHTC

HTC Bolt on HTC 10 evo – julkaistaan jo ensi viikolla?

bolt_hero-930x828

HTC 10 evo

Tunnettu vuotaja Evan Blass on kertonut Twitter -tilillänsä, että HTC:ltä on tulossa pian uusi puhelin, jonka kehitysnimi on HTC Bold. Nyt Blass vihjaa, että HTC:n uutuuspuhelin saattaisi kantaa markkinoille tullessaan nimeä HTC 10 evo. Puhelin on tulossa huhujen mukaan myyntiin vielä tämän kuun aikana Yhdysvalloissa.

HTC 10 evosta ei odoteta huippupuhelinta, vaan teknisesti se tulee olemaan keskiluokkaan sijoittuva puhelin. Koska kyse on HTC:stä saattaa olla, että yhtiö on päättänyt hinnoitella laitteen hieman yläkanttiin, niin kuin useat muutkin yhtiön puhelimet. Tulevaa puhelinta odotetaan saapuvaksi myös maailmanlaajuisesti myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeisimmät huhut kertovat, että puhelimesta löytyy viime vuoden huippupuhelimista tuttu Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, jonka tukena olisi 3 gigatavua RAM-muistia. HTC 10 evon näytön odotetaan olevan 5.5 tuumainen ja FullHD -tasoinen. Pääkameran kerrotaan olevan 18 megapikseliä, josta löytyy tuki muun muassa 4K -videokuvaukselle, etukamera on 8 megapikseliä. Tallennustilaa HTC 10 evo tarjoaa 64 gigatavua ja puhelimen pitäisi olla HTC:n ensimmäinen Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmään perustuva laite.

Jos vuotaneet kuvat ovat aitoja tulee uutuuspuhelin olemaan ulkoisesti lähellä HTC 10 -lippulaivapuhelinta. Ulkoisesti huomattavin ero on kuitenkin kuulokeliitänään puuttuminen. Jos tiedot HTC 10 evon saapumisesta myyntiin vielä lokakuun aikana ovat totta, niin puhelin tullaan julkaisemaan mahdollisesti jo ensi viikolla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android