HTCYleinen

HTC Desire 20 Pro -puhelimen muotoilu paljastui uudesta kuvasta

HTC Deisre 20 Pro / Kuva: Evan Blass

HTC ei ole pitkään aikaan julkaissut uusia älypuhelimiaan globaaleille markkinoille, mutta nähtävästi muutosta on kuitenkin luvassa. Nettiin on vuodettu nyt ensimmäinen kuva HTC Desire 20 Pro -älypuhelimesta, joka on todennäköisesti keskihintaluokkaan sijoittuva laite.

Kuva on peräisin tunnetulta vuotajalta Evan Blassilta, joten sen aitoutta tuskin täytyy epäillä. Uudessa kuvassa Desire 20 Pro on esille viivapiirroksena ja se paljastaa varsin paljon yksityiskohtia toistaiseksi julkaisemattomasta älypuhelimesta. Kuvan perusteella puhelimen takaosassa olisi perinteikäs sormenjälkilukija, mahdollisesti neljä kameraa sekä salamavalo. Takaosassa nähdään myös HTC:n logo. Laitteen etuosassa on suuri näyttö, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Desire 20 Pron oikeassa kyljessä on myös virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä ei ole tarkkaan tiedossa HTC Desire 20 Pron muita ominaisuuksia tai teknisiä tietoja, mutta nyt vuotanut kuva antaa esimakua siitä, mitä HTC:ltä on lupa odottaa kuluvan vuoden aikana. Toistaiseksi ei ole myöskään tiedossa, milloin kuvissa nyt nähty laite voitaisiin julkaista.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC