HuaweiYleinen

Huawei tekohengittämässä Google-puhelimiaan takaisin markkinoille – tulossa pian Huawei P30 Pro NEW EDITION

Huawei on julkaissut aikaisemmin P30 Prosta myös kaksi uutta väriversiota.

Jo aikaisemmin Huawein on todettu julkaisevan pian valikoiduilla markkinoilla Huawei P Smart 2020 -älypuhelimen, joka on pitkälti sama kuin viime vuoden P Smart 2019 -älypuhelin. Nähtävästi vanhojen puhelimien uudelleen markkinoille tuominen ei ole jäämässä siihen, sillä nyt Huawei on paljastanut julkaisevansa myös Huawei P30 Pro NEW EDITION -nimeä kantavan älypuhelimen.

Mallinimi on käynyt ilmi Huawein saksalaisissa kampanjaehdoista, joissa on mainittu muutama toistaiseksi julkaisematon laite. Mainituissa laitteissa ovat muun muassa Huawei P Smart 2020 sekä Huawei P30 Pro New Edition, jonka kerrotaan olevan Saksassa saatavilla 15. toukokuuta lähtien. Lisäksi mainittuna ovat Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeet, jotka julkaistiin aikaisemmin tällä viikolla valikoiduilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P30 Pro New Edition on tuskin kovinkaan suuresti erilainen kuin jo markkinoille viime vuonna julkaistu Huawei P30 Pro, vaan nyt todennäköisesti mukana on hieman enemmän tallennustilaa tai uusia väriversioita. Lisäksi Huawei pystyy tuomaan puhelimen myyntiin niin sanotusti uutena laitteena yhdessä Googlen palveluiden kanssa, sillä puhelimessa on Googlen sertifiointi. Huawei on jo aikaisemminkin julkaissut Huawei P30 Lite New Edition -version valikoiduilla markkinoilla ja kyseissä mallissa oli enemmän muistia ja uusia väriversioita.

Mainituissa laitteissa on myös FreeBuds 3i -kuulokkeet, jotka on julkaistu aikaisemmin tällä viikolla muutamilla markkina-alueilla. Kuulokkeet ovat hyvin identtiset Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden kanssa, mutta nyt niiden kylkeen on laitettu Honorin logon sijasta Huawein logo. Saksassa Huawei tulee aloittamaan siis Huawei P30 Pro New Edition -mallin, Huawei P Smart 2020 -puhelimen sekä FreeBuds 3i -kuulokkeiden myynnin toukokuun aikana. Toistaiseksi saatavuudesta laajemmin Euroopassa ei ole mitään tietoa.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Huawei rules !

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei