OnePlusYleinen

OnePlus Z ei saakaan MediaTekin järjestelmäpiiriä – tuore huhu vihjaa Snapdragon 765 -piiristä

OnePlussalta odotetaan tuoreimpien raporttien mukaan uutta edullisemman hintapisteen 5G-älypuhelinta heinäkuussa, ja nyt OnePlus Z -mallista on kuultu lisätietoja. Aikaisemmin OnePlussan on raportoitu käyttävän tulevassa keskihintaisessa älypuhelimessaan MediaTekin järjestelmäpiiriä, mutta nähtävästi OnePlus on tullut toisiin aatoksiinsa ja vaihtanut Qualcommin tuoreimpaan järjestelmäpiiriin.

Raporttien mukaan OnePlus Z -puhelimessa tultaisiin näkemään Qualcommin kehittämä Snapdragon 765 -järjestelmäpiiri, eikä MediaTekin kehittämää Dimensity 1000L -järjestelmäpiiriä. OnePlus hyödyntää huippupuhelimissaan myös Qualcommin järjestelmäpiiriä, joten myös tulevassa puhelimessa Qualcommin piirin hyödyntäminen on vähintäänkin loogista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alun perin raportoitiin OnePlussan aikoneen julkaista OnePlus Z -puhelimen yhdessä OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -puhelimien kanssa, mutta koronaviruksen on kerrottu vaikuttaneen julkaisuaikatauluun. Toinen mahdollinen syy aikataulun muuttumiselle on järjestelmäpiirin vaihtaminen, sillä OnePlus on saattanut suunnitella puhelimen julkaisua MediaTekin järjestelmäpiirillä, mutta vaihtaminen Qualcommin vastaavaan piiriin tuottaa luonnollisesti hieman viivästyksiä.

Tällä hetkellä OnePlus Z -puhelimen julkaisua odotetaan heinäkuun aikana, mutta OnePlus ei ole sitä vielä vahvistanut. Puhelimeen on odotettu 90 hertsin AMOLED-näyttöpaneelia, kolmea takakameraa sekä muun muassa Warp Charge 30T -pikalatausta.

Lähde: Twitter (Max J.)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus