HTCYleinen

HTC julkaisi pitkästä aikaa tabletin – HTC A100 tarjoaa 7000 mAh akun, Unisoc-järjestelmäpiirin ja 8 gigatavua RAM-muistia

HTC A100

HTC on julkaissut Venäjän markkinoille pitkästä aikaa uuden tabletin, joka kantaa nimeä HTC A100. Kyseessä ei ole HTC:n itse kehittämä laite, vaan sen markkinoinnista ja valmistuksesta vastaa HTC-brändin lisensoinut Fortune Ship International.

Uusi HTC A100 -tabletti on rakenteeltaan alumiinia ja etuosassa on lasia. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria ja LED-salamavalo. Laitteen yläreunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Tabletin mitoiksi on ilmoitettu 241,5 x 160,3 x 8,4 millimetriä ja painoksi 530 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin näyttö on kooltaan 10,1 tuumaa ja siinä on 1920 x 1200 pikselin tarkkuus. Tehoista vastaa Unisoc T618 -järjestelmäpiiri, joka takaa tuen myös 4G-yhteyksille. Tabletissa on korkeat 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka löytyy aina 256 gigatavuun asti tai vaihtoehtoisesti tablettiin voi asettaa kaksi SIM-korttia.

Akunkesto on HTC A100 -tabletissa suuren 7000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Laitteen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 13 ja 2 megapikselin kameroista ja etuosassa on 5 megapikselin kamera videopuheluita varten. Tablettiin on laitettu myös Bluetooth 5.0 -yhteys, kuulokeliitin sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Venäjällä tabletista on julkaistu kaksi väriversiota, jotka ovat hopea ja tummanharmaa. Hintaa tabletilla on 19 990 ruplaa, joka on suoraan muunnettuna 230 euroa. Koska kyseessä on Fortune Shipin kehittämä laite, niin sitä tuskin nähdään myynnissä laajasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Citilink.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC