RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi Realme julkaisemassa puhelimestaan Mercedes-AMG-erikoisversio – vuotokuva paljastaa tyylikkään värin

OnePlussan sisarbrändi Realme tulee odotettavasti julkaisemana uuden Realme GT Neo2 -älypuhelimen valituilla markkinoilla myöhemmin syyskuun aikana. Kyseessä on Realmen edullisemman hintapisteen huippupuhelin, jossa on tuttuja elementtejä aikaisemmin julkaistusta OnePlus Nord 2 -puhelimesta. Uusi vuoto paljastaa Realmen valmistelevan uutuuspuhelimestaan myöskin mielenkiintoista erikoisversiota.

Tuore vuoto paljastaa Realmen suunnittelevan tulevasta Realme GT Neo2 -puhelimesta Mercedes-AMG-erikoisversiota. Nettiin on vuodettu kuva Realmen markkinointimateriaalista, josta saadaan hyvä kuva erikoisversiosta. Kyseessä on vihreä väriversio ja puhelimen takaosassa on suuri AMG-logo. Väriversioon on haettu inspiraatiota vuoden 2018 Mercedes-AMG GT R -autosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Realme GT Neo2 -puhelimen mallikoodi olisi Realme RMX3370. Puhelimeen on odotettu 6,62 tuuman AMOLED-näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista pitäisi vastata Qualcommin huippuluokan Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa tiedetään olevan Android 11 -käyttöjärjestelmä, Realme UI 2.0 -käyttöliittymä sekä näyttöön integroitu sormenjälkilukija.

Realme GT Neo2 -puhelimeen on odotettavissa kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta. Etuosassa on odotettavasti 16 megapikselin selfiekamera. Puhelimessa on lisäksi 4500 milliampeeritunnin akku sekä 65 watin pikalataus.

Realme ei ole koskaan ollut virallisesti Suomen markkinoilla, sillä sisarbrändi OnePlus on täällä sen verran vahvassa asemassa. Todennäköisesti Realmen puhelimia ei tulla Suomessa lähiaikoina näkemäänkään, vaan kiinnostuneiden täytyy tilata laitteita globaaleiden jälleenmyyjien kautta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme