AndroidGoogleHTCYleinen

HTC U11 Plussan piti alun perin olla Google Pixel 2 XL

Googlen piti julkaista tänä vuonna kolme uutta älypuhelinta, joiden koodinimien tiedettiin olevan Walleye, Muskie ja Taimen. Google esitteli kuitenkin vain kaksi uutta älypuhelinta, Pixel 2 ja Pixel 2 XL:n, jotka ovat koodinimiltään Walleye ja Taimen. Koodinimeä Muskie kantanut laite on kuitenkin ollut suuri mysteeri, mutta The Verge on nyt paljastanut varsin mielenkiintoisen seikan.

Tällä viikolla julkaistu HTC U11 Plus on Googlelle kehitetty Muskie-puhelin. The Verge on vahvistanut väitteen lähteeltään, joka tuntee HTC:n ja Googlen historian. HTC U11 Plus on siis puhelin, jonka Google hylkäsi valitessaan LG:n valmistamaan Pixel 2 XL -puhelinta. Hiljattain esitelty HTC U11 Plus ei ole kuitenkaan ulkoisesti siinä muodossa, jollaiseksi se oli suunniteltu Googlelle. The Vergen mukaan HTC on säästänyt puhelimen ydinrakenteen sekä tekniikan, mutta alun perin kyseinen puhelin piti olla seuraaja viime vuoden Google Pixel XL -puhelimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC U11 Plussassa on paljon yhtäläisyyksiä LG:n valmistaman Pixel 2 XL -puhelimen kanssa. Molemmissa on 6 tuuman 18:9-kuvasuhteen näyttö, pitkälti samat tekniset tiedot sekä kamerat. Suurin yksittäinen ero olisi ollut se, että HTC hyödyntää LCD-näyttöä, kun taas LG:n valmistama puhelin perustuu OLED-näyttöön.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android