AndroidHTCYleinen

HTC U11+ saapui ennakkotilattavaksi Suomessa 799 euron hintaan – toimitukset joulukuussa

HTC julkaisi marraskuun alussa kaksi uutuuspuhelinta, jotka ovat keskihintainen HTC U11 Life sekä HTC U11+. Halvempi HTC U11 Life saapui Suomessa heti julkaisun jälkeen myyntiin 379 euron hintaisena, mutta lippulaivatason HTC U11+ -puhelimen myyntiin saapumisesta ei kuitenkaan ollut mitään tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt HTC on kuitenkin aloittanut ottamaan omassa verkkokaupassaan ennakkotilauksia vastaan uutuuspuhelimestaan myös Suomessa. Hintaa HTC U11+ -puhelimella on 799 euroa ja toimitusten luvataan alkavan joulukuussa 2017, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole ilmoitettu. Toistaiseksi HTC:n oman verkkokaupan kautta voi tilata ainoastaan mustaa väriversiota, josta löytyy 128 gigatavua tallennustilaa sekä 6 gigatavua RAM-muistia.

HTC U11+ on yhtiön tuorein lippulavapuhelin, joka noudattaa monia tämän vuoden trendejä. Puhelimessa on 18:9-kuvasuhteen näyttö, joka on kooltaan huimat 6 tuumaa. Tarkkuutta löytyy 2880 x 1440 pikseliä ja näyttö perustuu Super LCD -teknologiaan. Tehoista huolehtii Qualcommin tehokkain Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua, mutta tarjolla on myös 128 gigatavun versio. Jos tallennustila loppuu kesken on sitä mahdollista laajentaa muistikortin avustuksella. Kameroiden osalta HTC tyytyy 12 megapikselin pääkameraan sekä 8 megapikselin etukameraan. U11+ -puhelimeen on pakattu 3930 milliampeeritunnin akku, jota on mahdollista ladata hyödyntäen Quick Charge 3.0 -pikalatausteknologiaa.

Käyttöjärjestelmänä puhelimessa toimii Android 8.0 Oreo, jonka päällä hyrrää HTC Sense -käyttöliittymä. U11+:n erikoisuus löytyy paineen tunnistavista antureista, jotka on upotettuna puhelimen runkoon. Erilaisilla painalluksilla puhelinta pystytään ohjaamaan HTC U11 -puhelimen tapaisesti. Puhelimessa on myös tuki langattomalle lataukselle sekä laite on IP68-sertifikaatin mukaisesti vesitiivis.

Lähde: HTC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android