AndroidXiaomiYleinen

Vuotokuva tulevasta Xiaomi Redmi Note 5 -puhelimesta vahvistanee teknisiä yksityiskohtia

Vuotokuva vahvistanee teknisiä yksityiskohtia.

Xiaomi tulee todennäköisesti lähiviikkojen aikana julkaisemaan uuden Redmi Note 5 -puhelimen, joka on seuraaja Redmi Note 4 -puhelimelle. Redmi Note 5 tulee ottamaan huomattavia askelia kohti lippulaivapuhelimien ominaisuuksia, mutta teknisesti laite on todennäköisesti keskihintaluokkaa. Tällä kertaa Kiinassa on vuotanut varsin heikkolaatuinen kuva, jossa on nähtävillä itse Redmi Note 5 -puhelin sekä laitteen tärkeimmät tekniset tiedot.

Kuvan perusteella puhelimessa tulee olemaan 5,99 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 2160 x 1080 pikseliä. Näyttö on kuvasuhteeltaan 18:9 ja sen kulmat on huomattavasti pyöristetyt. Kuvasta käy ilmi puhelimesta löytyvän MIUI 9 -käyttöliittymä, joka perustuu Android 7.1.2 -käyttöjärjestelmään. Redmi Note 5:n tehoista on huolehtimassa Qualcommin Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on todennäköisesti 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 64 gigatavua. Xiaomi saattaa tulla julkaisemaan myös 3 gigatavun RAM-muistilla sekä 32 gigatavun tallennustilalla varustellun version, joten kuvassa nähty versio saattaa olla muistikapasiteeteiltaan suurempi. Vuotaneesta kuvasta käy ilmi myös pääkameran olevan kooltaan 12 megapikseliä ja huhuissa etukameran on odotettu olevan 5 megapikseliä. Xiaomi näyttää panostavan Redmi Note 5:ssä erityisesti akun kestoon, sillä puhelin pakkaa sisuksiinsa 4000 milliampeeritunnin akun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Redmi Note 5 saattaa olla tulossa tarjolle lukuisissa väreissä, jotka ovat musta, kulta, ruusukulta, valkoinen, punainen, vaaleanpunainen, harmaa ja hopea. Redmi Note 5 on aikaisemmin paljastunut myös Tenaan tietokannasta.

Lähde: MyDrivers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android