AndroidHuaweiYleinen

Huawei Mate 10 -puhelimet murskaavat ennätyksiä

Huawei Mate 10 Pro

Huawei julkaisi lokakuussa yhtiön uusimmat Mate 10 -puhelimet, jotka ovat nähtävästi nousemassa varsin suosituiksi ainakin Länsi-Euroopassa. Suomessa Huawei on tuomassa myyntiin ainoastaan Mate 10 Pron, mutta varsinainen myynti ei ole vielä alkanut. Huawein mukaan Mate 10 -puhelimet ovat kuitenkin jo ennättäneet murskaamaan kaikki ennätykset Länsi-Euroopassa.

Huawei Mate 10 -puhelimien kerrotaan ylittäneen myyntitavoitteen ja murskanneen Huawei P10- ja P10 Plus -puhelimien maaliskuussa tekemän myyntiennätyksen. Toistaiseksi Huawei ei ole luonnollisestikaan paljastanut paljonko Mate 10 -puhelimia on myyty, mutta kysyntä näyttää olevan suurempaa kuin Huawei P10 -puhelimilla julkaisun jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”The reaction to our new Huawei Mate 10 Pro has been unprecedented – media have given the device very positive reviews and that is resulting in strong demand, even before we have begun selling on the high street. The new Mate 10 Pro and its AI capabilities have shown how amazing technology can empower your life, and people all over Europe are choosing to embrace this powerful shift in the market.”, sanoi Länsi-Euroopan Huawei Consumer Business Groupin johtaja Walter Ji.

Lähde: Techradar

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android