HTCYleinen

HTC Wildfire E2 Plus julkaistiin – halpapuhelin valituille markkinoille

HTC-brändin alaisuudessa on julkaistu valituilla markkinoilla uusi edullisemman hintapisteen Wildfire E2 Plus -älypuhelin. Uutuuspuhelin ei ole suoraan HTC:n valmistama, vaan sen myynnissä ja markkinoinnista vastaa sopimusvalmistaja Fortune Ship International.

Uutuuspuhelimessa on kookas 6,82 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus (1640 x 720). Näyttöön on saatu etukameraa varten tehty pisaramainen lovitoteutus yläreunaan. Tehoista on vastaamassa Unisoc T610 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa 4G-yhteydet. Puhelimeen on laitettu 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka on tuettuna aina 256 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC Wildfire E2 Plus tarjoaa jopa neloiskameran, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Puhelimen akunkesto on 4600 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11, mutta minkäänlaista päivityslupausta ei laitteelle ole annettu. Sormenjälkilukija uutuuslaitteessa sijaitsee takaosassa. HTC Wildfire E2 Plus on mitoiltaan 174,2 x 78,6 x 9,3 millimeriä ja painoa sillä on jopa 210 grammaa.

HTC Wildfire E2 Plus on julkaistu aluksi Venäjällä ja laitteesta on vain yksi musta väriversio. Hintaa laitteella on Venäjällä 12 990 ruplaa, joka vastaisi 156 euroa. Todennäköisesti puhelinta tullaan myymään vain Venäjällä ja valituilla muilla markkinoilla myöhemmin.

Lähde: Citilink.ru (venäjäksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC