HuaweiYleinen

Huawei P50 Pocket -puhelimesta julkaistiin ensimmäisiä kuvia – vahvistus taittuvanäyttöiselle simpukkapuhelimelle

Huawei vahvisti aikaisemmin tällä viikolla uuden Huawei P50 Pocket -puhelimen julkaisun tapahtuvan kotimarkkinoillaan Kiinassa 23. joulukuuta. Kyseessä on Huawein ensimmäinen taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin, josta on tänään julkaisu ensimmäisiä kuvia Huawei toimesta.

Tulevasta Huawei P50 Pocket -puhelimesta julkaistut viralliset vihjailevat kuvat paljastavat laitteesta vain pieniä palasia. Ensimmäisessä kuvassa on esillä puhelimen vasen reuna ja kolmasosa takaosasta. Kuva vahvistaa kyseessä olevan taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin, jossa on esillä taitoskohta, alumiininen kehys sekä lasipinnat takana. Vasempaan kylkeen Huawei on asettanut SIM-korttiluukun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan lasipinnat ovat valkoiset ja siinä on mielenkiintoinen kuviointi. Toinen kuvista paljastaa puhelimen alareunan toisen kulmista, joka ei sinällään paljasta mitään erikoista. Siinä on esillä kuitenkin USB-C-liitintä varten tehty pieni uloke alumiinikehyksessä. Kuvat eivät vielä paljasta laitetta kokonaan, mutta takaosassa on odotettu olevan yhdessä ympyrässä kamerasensorit, jonka alapuolella olisi ympyränmuotoinen näyttöpaneeli.

Puhelimen julkistus tapahtuu siis 23. joulukuuta, eli ensi viikolla. Huawei mainostaa julkaisua globaaleilla sosiaalisen median tileillään, mutta todennäköisesti kyseessä on pääosin vain Kiinan markkinoille suunnattu julkaisu. Huawei P50 Pocket -puhelimen Huawei on vahvistanut olevan lippulaivatason tuote, mutta Huaweille tuttuun tapaan siinä ei ole Googlen palveluita tai 5G-yhteyksiä. Kaikki tiedot laitteesta paljastuvat varmasti viimeistään ensi viikolla.

Lähde: Weibo (Huawei, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei