HTCYleinen

HTC:n julkaisematon Wildfire E2 -älypuhelin paljastui Googlen omasta tietokannasta

HTC Wildfire E2

HTC:n brändin alaisuudessa on julkaistu ainakin Venäjän ja Intian markkinoilla viimeisen vuoden sisällä erittäin edullisia Wildfire-malliston älypuhelimia. Puhelimet eivät ole HTC:n itse kehittämiä, vaan niistä on vastannut sopimusvalmistaja Fortune Ship. Nyt uusi Wildfire E2 -mallinimeä kantava älypuhelin on paljastunut Googlen kehittäjille suunnatusta Google Play Console -tietokannasta.

Wildfire E2 -puhelimessa tulee listauksen mukaan olemaan HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, 4 gigatavua RAM-muistia sekä MediaTekin kehittämä Helio P22 -järjestelmäpiiri. Google on vahvistanut puhelimesta löytyvän myös Android 10 -käyttöjärjestelmä. Valitettavasti tarkempia teknisiä tietoja listaus ei paljasta, mutta Google on julkaissut myös kuvan itse laitteesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta saadaan tietää, että kyseessä on varsin perinteikäs alemman hintaluokan älypuhelin. Etuosassa nähdään pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli, jonka alareunaan on jätetty todella suuri musta kaistale. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin HTC Wildfire E2 -puhelin saatettaisiin julkaista, mutta se nähnee päivänvalon vain muutamilla markkinoilla.

HTC on itse jo aikaisemmin julkaissut kotimarkkinoillaan uudet HTC Desire 20 Pro– sekä HTC U20 5G -puhelimet, joiden tarkemmasta saatavuudesta globaaleilla markkinoilla ei ole vielä tietoa.

HTC Wildfire E2 Google Play Consolen tietokannassa.

Lähde: Google Play Console

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC