HuaweiYleinen

TENAA paljasti kuvia sekä tietoja Huawein tulevasta puhelimesta – mahdollisesti Huawei Enjoy 20s

Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut tietokannassaan tietoja sekä kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Huawein älypuhelimesta. Paljastuneen puhelimen mallikoodi on TNN-AN00, joka on paljastuneiden tietojen mukaan uusi keskihintaluokkaan sijoittuva puhelin.

Puhelimessa tullaan näkemään 6,8 tuuman suuruinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näytössä on myös etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Tehoista tulee vastaamaan 2.0 GHz:n kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, joka voi olla MediaTekin kehittämä Dimensity 800. Tiedot paljastavat puhelimessa olevan myös 4, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 64, 128 sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamerapuolella Huawei tulee TENAA:n mukaan luottamaan kolmoiskamerajärjestelmään, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, mahdollisesti 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin kolmannesta kamerasta. Etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

TENAA vahvistaa puhelimessa olevan myös Android 10 -käyttöjärjestelmä, kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä 5G-tuki. Lisäksi puhelimessa on muistikorttipaikka sekä 4200 milliampeeritunnin akku. Huawein odotetaan tarjoavan puhelinta ainakin väreissä musta, vihreä sekä sininen.

Toistaiseksi Huawei ei ole Kiinassa itse vahvistanut puhelimen julkaisuajankohtaa, mutta todennäköisesti se julkaistaan lähiviikkojen aikana. Laitteen nimen odotetaan olevan Huawei Enjoy 20s, josta vihjaus on malliston logo puhelimen takaosassa.

Lähde: TENAA (Huawei TNN-AN00)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei