HuaweiYleinen

Huawei aloitti Watch GT 3 -älykellojen ennakkomyynnin Suomessa – hinnat 279 ja 329 euroa, toimitukset käynnistyvät 13. joulukuuta

Huawei Watch GT 3

Huawei on tänään ilmoittanut tuovansa myyntiin Suomessa yhtiön uudet Watch GT 3 -sarjan älykellot. Kyseessä ovat lokakuussa globaalisti julkaistut kellot, joissa on panostettu terveys- ja urheiluominaisuuksiin, mutta myös vahvasti tyylikkääseen toteutukseen.

Suomessa Watch GT 3 -älykellojen ennakkomyynti on aloitettu tänään 29. marraskuuta ja toimituksen kerrotaan alkavan 13. joulukuuta. Hintaa uutuuskellojen perusversioilla nahka- tai muovirannekkeilla on 279 euroa ja tyylikkäämmillä rannekkeilla varustellut versiot maksavat 329 euroa. Huawei on luvannut Suomessa uutuuskellojen kaupan päälle myöskin 99 euron arvoiset FreeBuds 4i -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Watch GT 3, 46 mm, metallinharmaa kello ja metalliranneke – 329 euroa
  • Watch GT 3, 46 mm, metallinharmaa kello ja ruskea nahkaranneke – 279 euroa
  • Watch GT 3, 46 mm, musta kello ja musta fluoroelastomeeriranneke – 279 euroa
  • Watch GT 3, 42 mm, kullansävyinen kello ja metalliranneke – 329 euroa
  • Watch GT 3, 42 mm, kullansävyinen kello ja valkoinen nahkaranneke – 279 euroa

Uusi älykello on saatavilla 46 millimetrin kokoversiossa Active-, Classic- ja Elite-versioissa, jonka lisäksi pienempi 42 millimetrin malli on tarjolla vain Active- ja Elite-versioissa. Huawein mukaan molemmat kokoversiot on valmistettu huippuluokan materiaaleista, ja ne edustavat ainutlaatuista klassista muotoilua, joka voidaan helposti yhdistää käyttäjän yksilölliseen tyyliin vaihdettavilla rannekkeilla.

Watch GT 3 46 mm version Huawei on varustellut 1,43 tuuman AMOLED-näytöllä ja 42 mm versiossa on pienempi 1,32 tuuman AMOLED-näyttö. Kelloihin on saatu 4 gigatavua tallennustilaa sekä 32 megatavua RAM-muistia. Kellot ovat myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestäviä, joten kello kädessä voi mennä vaikka uimaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch GT 3 -kellot tarjoavat myös integroidun GPS-tuen ja yhteys puhelimien kanssa onnistuu Bluetooth 5.2 -yhteyden ansiosta. Watch GT 3 -kellojen yksi ominaisuuksista on Bluetooth-puhelut, sillä älykelloissa on myös kaiutin. Kellot ovat saaneet Huawein muistakin kelloista tutun kruunupainikkeen, jonka avulla voidaan ohjata kellojen käyttöliittymää.

Molemmissa Watch GT 3 -versioissa on yli 100 harjoitustilaa, sisäänrakennettu harjoitussuunnittelija, parannettu paikannus juoksujen tarkkaa seurantaa varten sekä uusi viidennen sukupolven sykemittari. Watch GT 3 käyttää urheilutoimintojen seurantaan Suomessa kehitettyä TruSport-algoritmia.

Huawei Watch GT 3 on varustettu myös parannetulla SpO2-seurannalla, unen seurannalla sekä Bluetooth-puheluilla. Kello on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa. Huawei Watch GT 3:ssa on suuri akku, joka kestää jopa 14 päivää 46 millimetrin mallissa ja jopa 7 päivää 42 millimetrin mallissa. Huawein mukaan 10 minuutin pikalataus antaa kelloille virtaa jopa 20 prosenttia.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei