RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändiltä tulossa massasta poikkeava puhelin – tältä näyttää Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro

OnePlussan sisarbrändi Realme on julkaisemassa lähikuukausina mielenkiintoisen huippupuhelimen, joka on muotoilultaan massasta poikkeava. Uudet Realme GT 2 Pro -puhelimen vuotokuvat ovat peräisin tunnetulta vuotajalta OnLeaksilta, ja samalla on paljastunut myös joitakin teknisiä ominaisuuksia.

Realme GT 2 Pron muotoilu on selvästi erilaisempi kuin brändin aikaisemmissa puhelimissa. Kuvien perusteella puhelin olisi saanut inspiraation Googlen ja Huawein vuonna 2015 julkaisemasta Nexus 6P -puhelimesta. Kuvasta nähdään puhelimen takaosassa olevan puhelimen levyinen selvästi ulkoneva kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 Pro

Kameroiden rinnalla on myös teksti ”Dual 50 MP”, joka voisi viitata laitteessa olevan kaksi 50 megapikselin kamerasensoria. Suuren kamera-alueen ohella puhelimessa nähdään olevan Realme-logo takaosassa. Kuvat paljastavat Realme GT 2 Pron olevan valmistettu ainakin alumiinikehyksestä ja kehys on tasaiseksi viimeistelty. Kuvissa puhelimesta nähdään kaksi väriversiota, jotka ovat vihreä ja valkoinen. Takaosan odotetaan olevan valmistetun keraamista.

OnLeaksin mukaan Realme GT 2 Prossa olisi suuri 6,8 tuuman kokoinen WQHD+ -näyttöpaneeli, joka perustuu OLED-tekniikkaan. Lisäksi näytössä odotetaan olevan korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin seuraavan sukupolven Snapdragon 8 Gen1 -järjestelmäpiirin. Kameroiden on uskottu olevan 50 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telekamera.

Raporttien mukaan Realme tulisi tarjoamaan puhelimessa myös 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä toimii todennäköisesti Android 12, jonka päällä hyrrää Realme UI 3.0 -käyttöliittymä. Realme on aikaisemmin vihjaillut tulossa olevan myös 125 watin pikalataus. Toistaiseksi kaikki tiedot kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan, sillä julkaisuun on todennäköisesti vielä useita viikkoja aikaa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme