HonorHuaweiYleinen

Huawei avaa Pohjoismaiden toisen liikkeensä Tampereen Koskikeskukseen

Kiinalainen Huawei on tänään ilmoittanut toisesta Suomeen avattavasta Service Centeristä. Huawei avasi viime vuoden marraskuussa Pohjoismaiden ensimmäisen liikkeensä Helsingissä. Huawei Service Center Tampere tarjoaa Helsingin toimipisteen tapaan opastus- ja korjauspalveluja kaikille Huawein laitemalleille. Lisäksi myyntivalikoimassa on Huawei-uutuusmalleja sekä lisätarvikkeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Huawei ja Honor -merkkisten laitteiden käyttäjien määrä Suomessa on kasvanut merkittävästi viimeisten parin vuoden aikana. Meille on tärkeää pitää huolta myös olemassa olevista asiakkaistamme ja tarjota heille mahdollisimman hyvä asiakaspalvelukokemus”, sanoo Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom.

Huaweilla on eri puolilla maailmaa yli 430 palvelupistettä. Tampereella nyt avautuva toimipiste on Suomen ja samalla koko Pohjoismaiden toinen. Liike työllistää alkuun neljä täysiaikaista työntekijää, mutta palvelun tarpeen kasvaessa myös henkilöstömäärää voidaan nostaa. Kaiken kaikkiaan Huawein investointi Tampereen Service Centeriin on vuositasolla noin 400 000 euroa.

”Tampere on yksi Suomen suurimmista kasvukeskuksista ja meillä on ollut siellä hyvä vastaanotto. Koskikeskus on lähellä kuluttajia ja siellä oleva palvelupisteemme takaa ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen lisäksi suoran kontaktin Huawei- ja Honor-laitteiden käyttäjiin”, kertoo Tampereelta kotoisin oleva, Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.

Koskikeskuksen Service Center on jo Huawein toinen merkittävä panostus Tampereelle, sillä elokuussa 2016 yhtiö avasi Tampereen Kampusareenalle Suomen toisen tutkimus- ja tuotekehityskeskuksensa.

Huawei Service Center Tampere palvelee Koskikeskuksen 0-kerroksessa ma–pe klo 10–20, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 12–17.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor