AndroidXiaomiYleinen

Xiaomin huominen huippu-uutuus esiintyy uusissa kuvissa

Xiaomi ilmoitti viime viikolla virallisen päivämäärän, jolloin yhtiön uusi Mi 6 -huippupuhelin tullaan julkaisemaan. Xiaomi Mi 6 julkaistaan huomenna 19. huhtikuuta mahdollisesti yhdessä Mi 6 Plus -puhelimen kanssa. Huomenna julkaistavasta puhelimesta on toistaiseksi kuultu varsin niukasti tietoja, mutta nyt Mi 6:n ominaisuudet ja lopullinen muotoilu on vihdoin luultavasti saanut varmistuksen.

Tänään nettiin ilmestyneiden kuvien perusteella Xiaomi Mi 6 olisi ulkoisesti varsin tyylikäs, sillä se koostuu metallisista kehyksistä sekä lasista etu- ja takapinnoista. Kuvien mukaan puhelimessa on myös kaksoiskamera sekä näytön alapuolelle sijoitettu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 6 -puhelimeen odotetaan 5,15 tuuman Full HD -näyttöä, Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä, 6 gigatavua RAM-muistia sekä korkeintaan 128 gigatavun sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä uskotaan olevan Android 7.1.1 Nougat, jonka päällä toimii Xiaomin oma MIUI-käyttöliittymä. Mi 6:n akun on huhuttu olevan 3200 milliampeeritunnin suuruinen.

Xiaomilta on todennäköisesti luvassa myös Mi 6 Plus, jossa on luultavasti lähes samat tekniset ominaisuudet kuin normaalissa Mi 6:ssa. Xiaomi Mi 6:n odotetaan maksavan kiinassa 2199 juania, eli 300 euroa, kun taas Mi 6 Plussan hinnaksi on huhuissa odotettu 2699 juania, eli noin 370 euroa.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android