HuaweiYleinen

Huawei Band 7 -aktiivisuusranneke julkaistiin Euroopan markkinoille – monipuoliset ominaisuudet 59 eurolla

Huawei Band 7

Huawei on julkaissut tänään Euroopassa uuden edullisen Huawei Band 7 -aktiivisuusrannekkeen, joka nähtiin aikaisemmin jo Kiinan markkinoilla. Uutuuslaite tarjoaa älykelloista tuttuja ominaisuuksia aikaisempaa edullisempaan hintaan.

Uusi Huawei Band 7 julkaistiin Euroopassa neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, punainen, vihreä sekä vaaleanpunainen. Uuden aktiivisuusrannekkeen hinta on 59 euroa. Suomen osalta hinta- ja saatavuustietoja ei ole vielä saatavilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein mukaan uutuuslaite on sen ohuin aktiivisuusranneke, sillä sen runko on vain 9,99 millimetriä paksu ja se on myös ainoastaan 16 gramman painoinen. Aktiivisuusrannekkeen valmistusmateriaalina on käytetty kestävää polymeerikuitua. Huawei on tehnyt Band 7 -laitteesta myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävän.

Aktiivisuusrannekkeessa on suuri 1,47 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 268 x 194 pikselin tarkkuus. Näyttöä on suojaamassa 2,5D-lasipinta ja Huawei on pyrkinyt minimoimaan näytön kehykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rannekkeeseen on saatu monipuoliset urheilu- ja terveysominaisuudet, kuten Huawein älykelloissakin. Tuettuna on jatkuva sykkeen seuranta, unen seuranta, veren happipitoisuuden seuranta sekä stressin mittaus. Huawei Band 7 tukee 96 urheilutilaa, joita ovat muun muassa juoksu, uinti, pyöräily ja rullaluistelu. Tuettuna on lisäksi älykäs urheilutunnistus kuudessa tilassa, joten esimerkiksi juostessa laite osaa tunnistaa suorituksen automaattisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on 14 päivää, eli kaksi viikkoa. Akku on itsessään kooltaan 180 milliampeerituntia. Huawein mukaan laitetta ladataan magneettisella latausalustalla. Huawei Band 7 tukee Bluetooth 5.0 -yhteyttä. Käyttöjärjestelmänä toimii Huawein itse kehittämä HarmonyOS 2.0.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei