HuaweiYleinen

Huawei julkaisi tyylikkäät Watch GT 3 Pro -premium-älykellot Euroopassa – hinnat nousevat jopa 699 euroon

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei on tänään julkaissut Euroopan markkinoille uudet Watch GT 3 Pro -älykellot, jotka on aikaisemmin julkaistu Kiinassa ja muilla valituilla markkinoilla. Uutuuskelloissa on panostettu tyylikkyyteen ja premium-materiaaleihin, mutta toistaiseksi Huawei ei ole kertonut kellojen saatavuudesta Suomen osalta.

Huawein mukaan uusi Watch GT 3 Pron titaaninen versio maksaa nahkarannekkeella 389 euroa, muovirannekkeella 369 euroa ja titaanirannekkeella 499 euroa. Keraamisen version hinnaksi on ilmoitettu nahkarannekkeella 499 euroa ja keraamisella rannekkeella 699 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on julkaissut kellosta kaksi versiota, jotka ovat 46 mm kokoinen miehille suunnattu titaaninen sekä 43 mm kokoinen naisille suunnattu keraaminen versio. Huawein mukaan uutuuskello yhdistää modernin teknologian klassiseen tyyliin.

43 millimetrin versio on valmistettu nanokiteisestä keraamista ja siinä on myös safiirilasia. Lisäksi tarjolla on valkoinen keraaminen ranneke, jonka rinnalla myydään myös valkoista nahkarannekkeella varusteltua versiota, jossa on kultaisien yksityiskohtien sijasta hopeat yksityiskohdat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Painoa kellolla on noin 50 grammaa ja Huawei on laittanut mukaan IP68-luokituksen ja 5 ATM -luokituksen. Huawein mukaan älykellolla voidaan sukeltaa esimerkiksi 30 metrin syvyyteen. Laitteessa on 1,32 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, joka on pyöreä. Huawei lupaa kellolle tyypillisessä käytössä 7 päivän mittaisen akunkeston.

46 millimetrin versio on valmistettu titaanista ja siinä on myös safiirilasi. Huawei kertoo Watch GT 3 Pron titaanisen version huokuvan lujuuden viehätystä. Titaanista versiota Huawei myy kolmessa versiossa, joista yhdessä on nahkainen ranneke, toisessa muovinen ranneke ja kolmannessa on titaaninen ranneke.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Titaaninen versio painaa 54 grammaa ja se tarjoaa suuren 1,43 tuuman AMOLED-näytön. Kello on myös IP68- ja 5 ATM -luokiteltu, mutta siinä on suuremman akun ansiosta parempi 14 päivän akunkesto tyypillisessä käytössä.

Molemmat Huawei Watch GT 3 Pro -älykellot ovat varusteltuna langattomalla latauksella, HarmonyOS-käyttöjärjestelmällä sekä EKG-analyysillä. Kellot tarjoavat myös kaikki muut Huawein älykellojen tutut terveys- ja urheiluominaisuudet. Mukana on tuki sykkeen mittaukselle, unen seurannalle sekä veren happipitoisuuden mittaukselle. Huawei on tuonut mukaan uutena ominaisuutena golfkenttätilan, josta on hyötyä golfaajille.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei