HuaweiYleinen

Huawei Band 7 -aktiivisuusranneke julkaistiin – monipuoliset terveysominaisuudet alle 40 eurolla

Huawei Band 7

Huawei esitteli tänään Kiinassa Mate Xs 2 -älypuhelimen, mutta myös Watch GT 3 Pro -älykellot sekä uuden Band 7 -aktiivisuusrannekkeen. Huawei on tuonut aktiivisuusrannekkeeseen nyt aikaisempaa enemmän ominaisuuksia yhtiön älykelloista.

Huawein mukaan uutuuslaite on sen ohuin aktiivisuusranneke, sillä sen runko on vain 9,99 millimetriä paksu ja se on myös ainoastaan 16 gramman painoinen. Aktiivisuusrannekkeen valmistusmateriaalina on käytetty kestävää polymeerikuitua. Huawei on tehnyt Band 7 -laitteesta myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aktiivisuusrannekkeessa on suuri 1,47 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 268 x 194 pikselin tarkkuus. Näyttöä on suojaamassa 2,5D-lasipinta ja Huawei on pyrkinyt minimoimaan näytön kehykset.

Rannekkeeseen on saatu monipuoliset urheilu- ja terveysominaisuudet, kuten Huawein älykelloissakin. Tuettuna on jatkuva sykkeen seuranta, unen seuranta, veren happipitoisuuden seuranta sekä stressin mittaus. Huawei Band 7 tukee 96 urheilutilaa, joita ovat muun muassa juoksu, uinti, pyöräily ja rullaluistelu. Tuettuna on lisäksi älykäs urheilutunnistus kuudessa tilassa, joten esimerkiksi juostessa laite osaa tunnistaa suorituksen automaattisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on 14 päivää, eli kaksi viikkoa. Akku on itsessään kooltaan 180 milliampeerituntia. Huawein mukaan laitetta ladataan magneettisella latausalustalla. Huawei Band 7 tukee Bluetooth 5.0 -yhteyttä. Käyttöjärjestelmänä toimii Huawein itse kehittämä HarmonyOS 2.0.

Huawei Band 7 julkaistiin Kiinassa neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, punainen, vihreä sekä vaaleanpunainen. Uuden aktiivisuusrannekkeen perusversion hinta on 269 juania, joka vastaa noin 39 euroa. Lisäksi laitteesta tulee saataville myös NFC-yhteydellä varusteltu versio, jonka hinnaksi ilmoitettiin 309 juania, eli noin 45 euroa.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei