HuaweiYleinen

Huawei Watch GT 3 Pro -älykellot julkaistiin – premium-materiaalit ja tuki EKG-mittaukselle

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei on julkaissut tänään Kiinassa uudet Huawei Watch GT 3 Pro -malliston älykellot, jotka ovat paremmin varusteltuja kuin aikaisemmin julkaistut Watch GT 3 -älykellot. Suurimmat eroavaisuudet pro-versioissa nähdään muotoilussa sekä materiaaleissa.

Huawei on julkaissut kellosta kaksi versiota, jotka ovat 46 mm kokoinen miehille suunnattu titaaninen sekä 43 mm kokoinen naisille suunnattu keraaminen versio. Huawein mukaan uutuuskello yhdistää modernin teknologian klassiseen tyyliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

43 millimetrin versio on valmistettu nanokiteisestä keraamista ja siinä on myös safiirilasia. Lisäksi tarjolla on valkoinen keraaminen ranneke, jonka rinnalla myydään myös valkoista nahkarannekkeella varusteltua versiota, jossa on kultaisien yksityiskohtien sijasta hopeat yksityiskohdat.

Painoa kellolla on noin 50 grammaa ja Huawei on laittanut mukaan IP68-luokituksen ja 5 ATM -luokituksen. Huawein mukaan älykellolla voidaan sukeltaa esimerkiksi 30 metrin syvyyteen. Laitteessa on 1,32 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, joka on pyöreä. Huawei lupaa kellolle tyypillisessä käytössä 7 päivän mittaisen akunkeston.

46 millimetrin versio on valmistettu titaanista ja siinä on myös safiirilasi. Huawei kertoo Watch GT 3 Pron titaanisen version huokuvan lujuuden viehätystä. Titaanista versiota Huawei myy kahdessa versiossa, joista toisessa on nahkainen ranneke ja toisessa on muovinen ranneke.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Titaaninen versio painaa 54 grammaa ja se tarjoaa suuren 1,43 tuuman AMOLED-näytön. Kello on myös IP68- ja 5 ATM -luokiteltu, mutta siinä on suuremman akun ansiosta parempi 14 päivän akunkesto tyypillisessä käytössä.

Molemmat Huawei Watch GT 3 Pro -älykellot ovat varusteltuna langattomalla latauksella, HarmonyOS-käyttöjärjestelmällä sekä EKG-analyysillä. Kellot tarjoavat myös kaikki muut Huawein älykellojen tutut terveys- ja urheiluominaisuudet. Mukana on tuki sykkeen mittaukselle, unen seurannalle sekä veren happipitoisuuden mittaukselle. Huawei on tuonut mukaan uutena ominaisuutena golfkenttätilan, josta on hyötyä golfaajille.

Kiinassa Huawei Watch GT 3 Pron titaaninen versio tulee myyntiin muovirannekkeella 2488 juanin hintaan ja nahkarannekkeella 2688 juanin hintaan. Suoraan muunnettuna hinnat olisivat 358 euroa ja 387 euroa. Keraaminen versio tulee myyntiin nahkarannekkeella 2988 juanin hintaan ja keraamisella rannekkeella 4688 juanin hintaan. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 430 euroa ja 675 euroa.

Huawei esitteli samalla Porsche Design -version, joka on ulkoisesti hieman muokattu versio, mutta tarjoaa samat ominaisuudet kuin titaaninen Watch GT 3 Pro. Kello maksaa Kiinassa 4688 juania, eli noin 675 euroa.

Huawein odotetaan julkaisevan Watch GT 3 Pro -älykellot myös globaalisti myöhemmin kevään aikana.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei