HuaweiYleinen

Huawei Band 9 -aktiivisuusranneke julkaistiin – Tarjoaa Suomessa kehitettyjä ratkaisuja

Huawei Band 9

Huawei on julkistanut yhtiön uusimman Band 9 -aktiivisuusrannekkeen, joka on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Aluksi laite on saatavilla ainakin Chilessä, mutta tarkka hinta ei ole vielä tiedossa.

Uutuuslaitteen luvataan vievän mukavuuden uudelle tasolle, sillä Band 9 on vain 14 gramman painoinen. Paksuutta on 8,99 millimetriä. Huawei esitteli laitteen useassa värissä, joita ovat tähtimusta, sitruunankeltainen, valkoinen sekä vaaleanpunainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaaleanpunaisessa mallissa on fluoroelastinen ranneke, joka tarjoaa Huawein mukaan kestävyyttä ja mukavuutta ärsyttämättä ihoa. Sinisessä rannekkeessa on käytetty eksklusiivista kangasta antibakteerisella nylonlangalla. Huawei Band 9 tuo mukanaan myös uuden nopeasti irrotettavan teknologian rannekkeiden kiinnitykseen, joka mahdollistaa rannekkeen vaihdon vain 3 sekunnissa.

Laite on varusteltu 1,47 tuuman kokoisella AMOLED-näyttöpaneelilla, jossa on 368 x 194 pikselin tarkkuus. Huawei on pyrkinyt kaventamaan kehyksiä ja mukana on nyt 2,5D-lasi, joka kaartuu hieman. Huawei Band 9 tarjoaa yli 10 000 erilaista kellotaulua, jotka löytyvät Huawei Health -sovelluksen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Band 9 tuo mukanaan ensimmäistä kertaa uusimman Huawei TruSleep 4.0 -uniteknologian, joka seuraa unta aikaisempaa paremmin. Aktiivisuusranneke tarjoaa käyttäjille edelleen tieteeseen perustuvan harjoitusjärjestelmän, jonka pohjana toimii Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi. Algoritmi arvioi myös juoksukapasiteetti-indeksin (RAI), maksimaalisen hapenkulutuksen, harjoituskuormituksen, palautumisajan ja palautumissykkeen.

Laitteen mukana on 100 harjoitustilaa, mukaan lukien juoksu, pyöräily, uinti ja kiipeily, se kattaa laajan valikoiman suosittuja, yleisiä ja erikoistuneita urheiluaktiviteetteja. Huawei Band 9 tuo mukanaan uudet aktiivisuusrenkaat (Move, Exercise ja Stand). Huawein mukaan toiminto motivoi käyttäjiä saavuttamaan aktiivisuusrenkaat päivittäin, mikä kannustaa hyviin liikuntatottumuksiin. Uuden sukupolven aktiivisuusrenkaiden avulla voi helposti tarkastella päivittäisiä tilastoja, kuten askeleita, matkaa, kaloreita ja harjoituksen kestoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on parantanut aktiivisuusrannekkeen antureita, sillä nyt mukana on paranneltu optinen PPG-anturimoduuli, 9-akselinen liiketunnistin ja ympäristön valon tunnistin.

Huawei Band 9 tukee pikalatausta, joka tarjoaa vain 5 minuutissa käyttöajan kahdeksi päiväksi. Täyteen latautuminen kestää 45 minuuttia. Akunkesto on peräti 14 päivää vähäisessä käytössä ja 9 päivää tyypillisessä käytössä. Always-on-display-toiminto tiputtaa akunkeston 3 päivään.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei