AndroidHuaweiYleinen

Huawei esittelee ensimmäisen Android Go -puhelimensa toukokuussa

Android Go on Googlen muokkaama käyttöjärjestelmäversio, joka on optimoitu erityisesti hyvin halvoille älypuhelimille, joista löytyy 512 megatavua tai 1 gigatavu RAM-muistia. Ensimmäiset Android Go -käyttöjärjestelmään perustuvat puhelimet julkaistiin alkuvuodesta ja yksi Suomessakin hyvin tunnettu on Nokia 1. Myös kiinalainen Huawei on kertonut aikeistaan julkaista uuden Android Go -puhelimen pian, joka kuuluu Huawei Y 2018 -mallistoon.

Nyt Huawei on kertonut lisää Android Go -puhelimen julkaisuaikataulusta. Huawein Etelä-Afrikan johtaja Zhao Likun on sanonut, että yhtiö aikoo käynnistää Android Go -puhelimen toukokuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevan puhelimen odotetaan kantavan nimeä Huawei Y5 Lite 2018. Laitteessa pitäisi olla esiasennettuna yhdeksän sovellusta, jotka ovat Google Go, Google Assistant Go, YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome ja uusi Files Go -sovellus. Huhujen mukaan puhelimessa olisi lisäksi MediaTekin MT6737 -piiri, Dual-SIM-tuki ja 854 x 480 pikselin näyttö.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android