HuaweiYleinen

Huawei esitteli FreeBuds 4 -kuulokkeet globaalisti – 149 euron kuulokkeissa melunvaimennus ja huippuluokan äänenlaatu

Huawei on esitellyt tänään globaalisti uudet FreeBuds 4 -kuulokkeet, jotka ovat seuraajat FreeBuds 3 -kuulokkeille. Uutuuskuulokkeet julkaistiin jo toukokuussa Kiinassa, mutta nyt ne ovat tulossa tarjolle laajemminkin. Uutuuskuulokkeet tarjoavat huippuluokan ominaisuuksia, kuten aktiivisen taustamelun vaimennuksen sekä hyvän äänenlaadun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänenlaatu kuulokkeissa on suuren 14,3 mm dynaamisen elementin varassa, jonka kerrotaan takaavan loistavan äänenlaadun. FreeBuds 4 -kuulokkeet eivät tarjoa tulpallista rakennetta, vaan Huawei luottaa avonaiseen toteutukseen. Melunvaimennus on yksi kuulokkeiden avainominaisuuksista. Huawein mukaan kyseessä olisi toistaiseksi kehittynein taustamelun vaimennus. Kuulokkeissa on kerrottu olevan kolme mikrofonia sekä aikaisempaa matalampi viime.

FreeBuds 4 -kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteystuki. Kuulokkeet voidaan yhdistää samanaikaisesti kahteen laitteeseen, joka helpottaa saumatonta käyttöä. Akunkesto on kuulokkeissa 4 tuntia sekä latauskotelon kanssa 22 tuntia. FreeBuds 4 -kuulokkeet pitävät sisällään 30 milliampeeritunnin akun, kun taasen latauskotelossa on suurempi 410 milliampeeritunnin akku. Kuulokkeiden lataus tapahtuu kotelossa tyhjästä täyteen noin 60 minuutissa. Kuulokkeista on olemassa versio, jota ladataan langallisesti, mutta myös versio, joka tukee langatonta latausta.

FreeBuds 4 -kuulokkeiden painoksi on ilmoitettu vain 4,1 grammaa ja latauskotelolla on painoa vain 38 grammaa. Uutuuskuulokkeet voidaan yhdistää Huawein kattavaan AI Life -sovellukseen, josta FreeBuds 4 -laitteita voidaan hallita. Kuulokkeet tukevat lisäksi napautusohjausta kosketuspaneelin avulla, joka löytyy kuulokkeiden kyljestä. Erilaisilla napautuksella ja eleillä voidaan pysäyttää musiikki, jatkaa kuuntelua, vastata puheluihin tai vaihtaa kappaleita.

Huawei on esitellyt FreeBuds 4 -kuulokkeet kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen sekä hopea. Hintaa kuulokkeiden perusversiolla on 149 euroa ja langaton latausta tukeva versio maksaa 169 euroa. Suomessa kuulokkeiden myynti alkaa elokuussa 2021.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei