HuaweiYleinen

Huawei esittelee HarmonyOS-käyttöjärjestelmän ja uusia laitteita kello 15.00 – katso tilaisuutta täältä!

Huawei tulee tänään 2. kesäkuuta julkaisemaan uusia tuotteitaan sekä visionsa HarmonyOS-käyttöjärjestelmästä. Kyseessä on globaali julkaisu, mutta monien tuotteiden odotetaan jäävän Kiinan markkinoiden herkuksi. Tilaisuus alkaa kello 15.00 Suomen aikaa ja sitä on mahdollista seurata suoran lähetyksen välityksellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa odotetaan globaalisti esiteltävän uudet MateView-näytöt, FreeBuds 4 -kuulokkeet sekä Watch 3 -sarjan älykellot. Kiinan markkinoille Huawei todennäköisesti julkaisee myös useamman MatePad-tabletin sekä mahdollisesti antaa ensivilauksen uusiin Huawei P50 -sarjan huippupuhelimiin. Valitettavasti Huawein nykyisen tilanteen takia kaikkia tuotteita ei tulla komponenttihaasteiden takia näkemään globaalisti tarjolla.

Yksi tärkeimmistä uutuuksista on myös Huawein oma HarmonyOS-käyttöjärjestelmä, jonka osalta Huawei tulee jakamaan oman visionsa. Toistaiseksi HarmonyOS-käyttöjärjestelmä tullaan ottamaan todennäköisesti käyttöön vain Kiinan markkinoilla. Julkaisutilaisuutta on mahdollista seurata kello 15.00 alkaen alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei