HuaweiYleinen

Huawei esitteli MediaPad M6 Turbo -tabletin – Tyylikäs lasirakenne ja optimoitu pelikäyttöön

Huawei on esitellyt tänään Kiinassa uuden version aikaisemmin kesällä julkaistusta 8 tuumaisesta MediaPad M6 -tabletista. Uutuusversio kantaa nimeä MediaPad M6 Turbo tai MediaPad M6 8 Plus. Suuria muutoksia Huawei ei ole lähtenyt tekemään, vaan suurin eroavaisuus löytyy laitteen rakenteesta.

MediaPad M6 Turbo on varusteltu lasisella takakuorella, jossa on X-mallinen energinen kuviointi. Lisäksi tablettiin on lisätty erillinen turbo-painike sekä parempi jäähdytysjärjestelmä. Tabletista on julkaistu kaksi väriversiota, jotka ovat sininen sekä punainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti turbo-versio on identtinen kuin perusversio. Näyttö on kooltaan 8,4 tuumaa ja sen tarkkuus on 2560 x 1600 pikseliä. Tehoista vastaa Huawein oma Kirin 980 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 128 gigatavua ja akun koko on mukavat 6100 milliampeerituntia. Laitteen takaosassa on 13 megapikselin pääkamera ja etuosassa on 8 megapikselin kamera. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 9.0 Pie, jonka päällä on Huawein EMUI-käyttöliittymä.

Kiinassa MediaPad M6 Turbo maksaa halvimmillaan 2699 juania, eli noin 345 euroa. Toistaiseksi Huawei ei ole tuonut uutta MediaPad M6 -mallistoa myyntiin Euroopassa, joten myöskään päivitetyn version saatavuudesta ei ole mitään tietoja.

Lähde: Huawei MediaPad M6 8 Plus -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei