HuaweiYleinen

Julkaistaanko Huawein huippuluokan Watch 4- ja Watch 4 Pro -älykellot jo huomenna? Ensimmäinen virallinen vihjauskuva julki

Huawei vihjailee tulevasta älykellosta.

Huawei järjestää huomenna 9. toukokuuta Saksan Münchenissä globaalin lanseeraustilaisuuden, jossa on vahvistettu nähtävän uusia huipputason älypuhelimia, kuten Huawei P60 Pro sekä Mate X3. Tilaisuudessa on odotettu esiteltävän myös muita tuotteita, ja nähtävästi luvassa on laajennusta älykellovalikoimaan.

Twitterissä Huawei on julkaissut selvän vihjauksen tulevaan älykellojulkaisuun. Huawein mukaan ”odotus on melkein ohi”, jonka lisäksi kellossa luvataan olevan ultimaattinen kestävyys metallikiillon kanssa, joka tuo mukanaan tyylikkään viimeistelyn. Lisäksi Huawein mukaan kyseessä olisi futuristinen älykello.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Samassa yhteydessä on julkaistu myös ensimmäinen kuvan kellosta, joka antaa vilauksen tulevasta. Kuvassa nähdään kellon oikea kylki sekä hieman etuosaa. Oikeassa reunassa on pyöreä kruunupainike, jossa on teksti ”Huawei Watch”. Jo tästä tekstistä voidaan päätellä kyseessä olevan uudet Watch 4- ja Watch 4 Pro -älykellot. Jos uutuuskello olisi GT-sarjan kello, niin silloin painikkeessa lukisi ”Huawei Watch GT”.

Kellon kyljessä nähdään myös toinen painike, jossa on suurella todennäköisyydellä EKG-mittausta varten sensori. Kellon etuosassa nähdään kellotaulu sekä kohtuulliset kehykset. Kovin hyvää kuvaa kellosta ei vielä ole, mutta todennäköisesti viimeistään huomenna nähdään kaikki tiedot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 4 -sarjan älykelloissa voidaan odottaa olevan LTE-yhteydet, joten tarjolla olisi enemmän älyominaisuuksia kuin monissa muissa Huawein älykelloissa. Huawei Watch 3 -sarjan kellot nähtiin kaksi vuotta sitten, joten todennäköisesti nyt voidaan nähdä myös jotain oikeasti uutta.

Lähde: Twitter (Huawei Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei