AndroidHuaweiYleinen

Huawei esitteli uuden puhelimen – tällainen on Huawei Nova 2 Lite

Huawei Nova 2 Lite / Kuva: GadgetMatch

Huawei on esitellyt Filippiineillä uuden Nova 2 Lite -puhelimen. Kyseessä on vielä edullisempi versio Nova 2i -puhelimesta, joka on tunnettu Suomessa paremmin nimellä Huawei Mate 10 Lite. Verrattuna isoveljeensä Huawei tyytyy oman järjestelmäpiirinsä sijaan tällä kertaa Qualcommin Snapdragon-piiriin, yhteen etukameraan sekä pienempiin muisteihin.

Nova 2 Liten tehoista pitää huolen Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on sisäistä tallennustilaa 32 gigatavua, mutta tätä on mahdollista tarvittaessa laajentaa muistikortin avulla. Nova 2 Liten näyttö on kooltaan 5,99 tuumaa ja se on varusteltu 18:9-kuvasuhteella. Puhelimen näytön tarkkuus on HD-tasoa, eli 1440 x 720 pikseliä. Kameroiden osalta Huawei jatkaa edelleen kaksoiskameralinjalla. Nova 2 Liten pääkamera koostuu 13 ja 2 megapikselin sensoreista, jotka yhdessä saavat aikaan muun muassa bokeh-efektin. Etukameran suuruus on 8 megapikseliä, jonka kaverina on myös pehmeä salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Nova 2 Lite / Kuva: GadgetMatch

Muita Nova 2 Liten pääominaisuuksia ovat 3000 milliampeeritunnin akku sekä Android 8.0 Oreo, joka on höystetty EMUI 8.0 -käyttöliittymällä. Tuttuun Huawei-tyyliin puhelimessa on myös sormenjälkilukija, joka sijaitsee takaosassa. Tämän lisäksi laitteen lukituksen voi poistaa myös kasvojentunnistuksen avustuksella.

Toistaiseksi Huawei ei ole paljastanut Nova 2 Liten hinnoittelua, mutta ennakkotilausmahdollisuus alkaa Filippiineillä 14. maaliskuuta. Puhelin on tarjolla väreissä mattamusta, sininen sekä kultainen.

Huawei Nova 2 Liten tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: Snapdragon 430
  • Näyttö: 5,99 tuuman 18:9 1440 x 720 pikselin näyttö
  • Muisti: 3 Gt RAM + 32 Gt ROM (muistikorttipaikka)
  • Kamerat: 13 + 2 MP pääkamera ja 8 MP etukamera
  • Akku: 3000 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 8.0 Oreo (EMUI 8.0)
  • Värit: Mattamusta, sininen, kultainen
  • Muuta: sormenjälkilukija, kasvojentunnistus

Lähde: Huawei Philippines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android