AndroidHuaweiYleinen

Luottovuotaja Evan Blass julkaisi tarkat kuvat Huawei P20-, P20 Lite- ja P20 Pro -puhelimista

Huawein alkuvuoden suurimmat ja odotetuimmat älypuhelinuutuudet julkaistaan 27. maaliskuuta, mutta jo nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on päässyt vauhtiin ja julkaissut muutamia kuvia tulevista uutuuksista. Jo aikaisempien huhujen mukaan Huawei tulee esittelemään Huawei P20-, Huawei P20 Lite- sekä Huawei P20 Pro -puhelimet ja myös Blass on vahvistanut laitteiden ulkoisen toteutuksen Twitter-tilillänsä.

Blassin julkaisemien kuvien perusteella kaikki Huawei P20 -malliston puhelimet saavat iPhone X -laitteen innoittamana kameralle tarkoitetun loven näyttöön. Lisäksi yhtenä erikoisuutena muun muassa Huawei P20 Prossa on nähtävissä kolme takakameraa, jollaista yhdistelmää ei vielä monesta markkinoilla olevasta puhelimesta löydy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinalaisen Tenaan tietojen ansiosta Huawei P20 Lite -puhelimesta tiedetään jo paljon. Siinä tulee olemaan 5,84 tuuman 1080 x 2280 pikselin näyttö, jossa on 19:9-kuvasuhde. Kameroiden osalta P20 Lite tulee saamaan isoveljensä tavoin kaksoiskameran, joka koostuu 16 ja 2 megapikselin sensoreista. Etukameran tiedetään olevan huimat 24 megapikseliä. Todennäköisesti Huawei P20 Litessä tullaan tyytymään keskitehoiseen Kirin 659 järjestelmäpiiriin, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Toistaiseksi ei ole tiedossa tarkkoja teknisiä ominaisuuksia P20- ja P20 Pro -malleille, mutta jos Huawei jatkaa tuttua tapaansa, niin tekninen toteutus on lähellä viime vuoden Mate 10 -puhelimia.

Huawei uutuuspuhelimet tullaan esittelemään maailmalle 27. maaliskuuta Pariisissa, jossa Huawei järjestää julkaisutilaisuuden. Huhujen perusteella P20 maksaa Euroopassa keskimäärin 679 euroa, P20 Pro 899 euroa ja P20 Lite 369 euroa.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android