HuaweiYleinen

Huawei FreeBuds 5 -kuulokkeet julkaistiin globaalisti – uniikki muotoilu ja 159 euron hintalappu

Huawei FreeBuds 5

Huawei julkisti jo aikaisemmin tänä vuonna erikoiset FreeBuds 5 -kuulokkeet kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta nyt ne ovat tekemässä tuloaan myös globaaleille markkinoille. Huawei on julkistanut kuulokkeet Euroopan markkinoille, mutta toistaiseksi saatavuudesta Suomessa ei ole tietoa.

Euroopassa myynti alkaa 17. huhtikuuta ja suositushinta on 159 euroa. Tarjolle on tulossa kolme väriversiota, jotka ovat oranssi Coral Orange, hopea Silver Frost sekä valkoinen Ceramic White.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei FreeBuds 5

FreeBuds 5 -kuulokkeet säväyttävät uudenlaisella muotoilulla. Huawein mukaan kuulokkeiden muoto on saanut inspiraation vesipisarasta, ja sen pitäisi tarjota ergonominen käyttömukavuus.

Kuulokkeet on varusteltu avonaisella rakenteella, joten FreeBuds 5 -kuulokkeissa ei ole tulppia. Äänenlaadusta vastaa 11 millimetrin ”supermagneettinen ylijännite-elementti”, jonka avulla matalien taajuuksien herkkyyden luvataan kasvavan ja samalla äänenlaadun pitäisi olla täyteläinen. Kuulokkeissa on Hi-Res Audio -sertifikaatti sekä tuki LDAC-koodekille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds 5 -kuulokkeisiin on saatu Audio Vivid -tilaäänitoiminto, jonka luvataan tarjoavan aikaisempaa mukaansatempaavampi kokemus. Huawei on saanut mukaan myös melunvaimennuksen kolmen mikrofonin avustuksella. Kuulokkeita ohjataan eleillä laitteen ulkopuolelta.

Kuulokkeissa on myös pikalataus, sillä 5 minuutin latauksella kuunteluaikaa on jälleen 5 tuntia. Melunvaimennuksella akku riittää 3,5 tunniksi ja ilman sitä 5 tunniksi. Kokonaiskuunteluaika latauskotelon avulla on 30 tuntia. Kuulokkeissa on 42 milliampeeritunnin akku ja latauskotelossa on 505 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta tai langattomasti.

FreeBuds 5 -kuulokkeiden luvataan olevan IP54-luokituksen mukaisesti pölyn- ja roiskevedenkestävät. Kuulokkeet itsessään painavat 5,4 grammaa ja latauskotelon painoksi kerrotaan 45 grammaa.

Lähde: Huawei 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei