SamsungYleinen

Samsung tuomassa Galaxy Z Flip 5 -puhelimeen massiivisen uudistuksen

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsungin taittuvanäyttöisistä puhelimista Galaxy Z Flip -mallit ovat olleet kaikista suosituimpia, ja myöhemmin tänä vuonna tullaan näkemään jo viidennen sukupolven versio. Huhut ovat aikaisemmin kertoneet Samsungin tuovan Galaxy Z Flip 5 -puhelimen mukana massiivisia uudistuksia, joista on nyt kuultu tarkempia yksityiskohtia.

Aikaisemmin huhuttiin 3,14 tuuman kokoisesta ulkonäytöstä, mutta nyt näyttöanalyytikko Ross Young on kertonut Twitterissä Samsungin käyttävän vieläkin suurempaa 3,4 tai 3,8 tuuman näyttöä. Näytön odotetaan peittävän tällä kertaa lähes kokonaan puhelimen ulkopuolen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erityisesti 3,8 tuumaa on selvä päivitys verrattuna edeltäjän 1,9 tuuman näyttöön. Samsung Display vastaa näyttöjen tuotannosta, ja tietojen mukaan paneelien toimitukset käynnistyvät toukokuussa. Galaxy Z Flip 5- ja Galaxy Z Fold 5 -puhelimien tuotannon odotetaan alkavan kesäkuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Young on paljastanut Twitterissä myös tulevien taittuvanäyttöisten puhelimien väriversiot. Samsung on julkistamassa Galaxy Z Flip 5 -puhelimen beigenä, harmaana, vaaleanvihreänä sekä vaaleanpunaisena. Galaxy Z Fold 5 -puhelinta odotetaan tarjolle beigenä, mustana sekä vaaleansinisenä.

Odotettavasti Samsung julkistaisi uudet taittuvanäyttöiset älypuhelimensa jälleen elokuun aikana, kuten aikaisempina vuosina on totuttu.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung