HuaweiYleinen

Huawei FreeBuds 5i -kuulokkeet julkaistiin vihdoin myös globaalisti – 85 eurolla melunvaimennus ja 28 tunnin akunkesto

Huawei FreeBuds 5i

Huawei on julkistanut tänään ensimmäisillä globaaleilla markkinoilla vihdoin FreeBuds 5i -kuulokkeet. Alun perin kuulokkeet esiteltiin jo Kiinan markkinoilla kesäkuussa, joten globaalisti myyntiin saapumista on odotettu lähes puolen vuoden ajan. Suomen saatavuudesta ei ole vielä tietoa.

FreeBuds 5i -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne ja ne on valmistettu muovista. Huawei on panostanut kompaktiin toteutukseen ja kevyeen rakenteeseen. Pelkkä yksi kuuloke painaa 4,9 grammaa ja latauskotelo painaa 33,9 grammaa.  FreeBuds 5i -kuulokkeet ovat myös IP54-luokitellut. Tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat valkoinen Ceramic White, musta Nebula Black sekä sininen Isle Blue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin kokoiset akut ja latauskotelosta löytyy vielä 410 milliampeeritunnin kokoinen akku. Huawein mukaan kuulokkeilla voi kuunnella musiikkia 7,5 tuntia ja puhua puheluita 5,2 tuntia. Latauskotelon ja kuulokkeiden yhteenlaskettu akunkesto on 28 tuntia.

Äänentoisto on 10 millimetrin dynaamisien elementtien varassa ja FreeBuds 5i on saanut Hi-Res Audio -sertifikaatin. Kuulokkeissa on myös aktiivinen taustamelunvaimennus aina 42 desibeliin asti. FreeBuds 5i -kuulokkeisiin Huawei on toteuttanut kolme eri melunvaimennuksen tasoa, jotka ovat syvä, tasapainoinen sekä lievä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on lisäksi matalan latenssin tila ja ne tukevat yhteyttä samanaikaisesti kahden laitteen kanssa. Huawei on toteuttanut kuulokkeisiin myös eleohjauksen, jolla voidaan vaihtaa esimerkiksi kappaletta.

Uutuuskuulokkeiden on kerrottu tulevan saataville Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa 23. joulukuuta alkaen. Kuulokkeiden hinnaksi ilmoitettiin 329 dirhamia, eli noin 85 euroa. Toistaiseksi Huawei ei ole kertonut kuulokkeiden saatavuudesta Euroopassa, mutta odotettavasti saatavuus laajenee tulevina viikkoina.

Lähde: Huawei FreeBuds 5i -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei