HuaweiYleinen

Huawei esitteli uudet FreeBuds 5i -kuulokkeet – tarjoavat edulliseen hintaan melunvaimennuksen ja tyylikkään muotoilun

Huawei FreeBuds 5i

Huawei on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden sukupolven FreeBuds 5i -kuulokkeet, jotka ovat seuraajat aikaisemmin Suomessakin myyntiin tuoduille FreeBuds 4i -kuulokkeille. Uutuuskuulokkeet ovat pieni päivitys, mutta parannuksia on saatu äänenlaatuun ja aktiiviseen taustamelun vaimennukseen.

FreeBuds 5i -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne ja ne on valmistettu muovista. Huawei on panostanut kompaktiin toteutukseen ja kevyeen rakenteeseen. Pelkkä yksi kuuloke painaa 4,6 grammaa ja latauskotelo painaa 33,9 grammaa.  FreeBuds 5i -kuulokkeet ovat myös IPX4-luokitellut. Tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat valkoinen, musta sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin kokoiset akut ja latauskotelosta löytyy vielä 410 milliampeeritunnin kokoinen akku. Huawein mukaan kuulokkeilla voi kuunnella musiikkia 7,5 tuntia ja puhua puheluita 5,2 tuntia. Latauskotelon ja kuulokkeiden yhteenlaskettu akunkesto on 28 tuntia.

Äänentoisto on 10 millimetrin dynaamisien elementtien varassa ja FreeBuds 5i on saanut Hi-Res Audio -sertifikaatin. Kuulokkeissa on myös aktiivinen taustamelunvaimennus aina 42 desibeliin asti. FreeBuds 5i -kuulokkeisiin Huawei on toteuttanut kolme eri melunvaimennuksen tasoa, jotka ovat syvä, tasapainoinen sekä lievä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on lisäksi matalan latenssin tila ja ne tukevat yhteyttä samanaikaisesti kahden laitteen kanssa. Huawei on toteuttanut kuulokkeisiin myös eleohjauksen, jolla voidaan vaihtaa esimerkiksi kappaletta.

Kiinassa FreeBuds 5i -kuulokkeet ovat saatavilla 18. kesäkuuta lähtien ja hintaa niillä on 599 juania. Hinta on suoraan muunnettuna 84 euroa. Huawei ei ole toistaiseksi kertonut aikeista tuoda kuulokkeita myyntiin globaalisti, mutta se tapahtuu todennäköisesti silti lähiviikkojen aikana.

Lähde: Huawei FreeBuds 5i -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei