HuaweiSponsoroitu

Pakene melua musiikin maailmaan – Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet yllättävät vastamelullaan ja äänenlaadullaan

Huawei FreeBuds Pro 2

Osittain Suomessa kehitetyt Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tarjoavat entistä vakuuttavampaa äänenlaatua sekä uusia edistyneitä ominaisuuksia. Tasokas melunvaimennusteknologia tuo rauhaa ja selkeyttä niin viihteeseen kuin puheluihinkin, ja kokonaisuuden viimeistelee pitkä akunkesto.

Kuulokkeiden äänentoiston taustalla on alan johtavia innovaatioita muun muassa Huawein Tampereen tuotekehityskeskuksesta, ja Huawei on tehnyt yhteistyötä myös ranskalaisen äänitekniikkayhtiö Devialetin kanssa. Huippuluokan äänenlaatu on yhdistetty monipuolisiin ominaisuuksiin sekä esteettiseen muotoiluun. Kuulokkeet ovat yhteensopivat Android- ja iOS-laitteiden kanssa, joten niitä voi käyttää laitteesta riippumatta.

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat myynnissä Suomessa 199 euron suositushintaan. Kuulokkeet ovat saatavilla kolmena värivaihtoehtona, jotka ovat keraaminen valkoinen, huurteinen hopea ja hopeansininen.

Osta HUAWEI FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet täältä.

Huawei FreeBuds Pro 2 tekniset tiedot:

 • Elementti: 11 mm dynaaminen + UHF Planar -kalvo
 • Melunvaimennus: Aktiivinen taustamelun vaimennus jopa 47 dB (ANC)
 • Yhteys: Bluetooth 5.2 (Koodekit: SBC, AAC, LDAC, HWA, Hi-Res), kantama 10 metriä
 • Kuulokkeiden akku: 55 mAh
 • Kotelon akku: 580 mAh
 • Ohjattavuus: Eleohjaus
 • Lataus: USB-C-liitännällä 6 watin teholla tai langattomasti 2 watin teholla
 • Muuta: pop-up-pariliitos, tunnistaa korvassa olemisen, 3 mikrofonia
 • Kuulokkeiden mitat: 29,1 x 23,7 x 21,8 mm
 • Kotelon mitat: 67,9 x 47,5 x 24,5 mm
 • Kuulokkeen paino: 6,1 g
 • Kotelon paino: 52 g
 • Vedenkestävyys: IP54
 • Väriversiot: Silver Frost, Ceramic White, Silver Blue
 • Suositushinta: 199 euroa

Upea äänenlaatu viritetty Devialetin kanssa

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat loistava valinta laadukkaasta musiikista nauttivalle. Äänikokemus on kehitetty yhteistyössä ranskalaisen äänitekniikkayhtiö Devialetin kanssa, jotta FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tuovat esiin musiikin kaikki tasot jykevällä bassolla ja kristallisella äänenlaadulla tuoden kappaleet autenttisena kuulijan lähelle.

Huawei on varustellut uutuuskuulokkeet uniikilla kaksoisäänentoistojärjestelmällä, joka koordinoi saumattomasti kahta elementtiä. 11 millimetrin kokoinen nelimagneettinen dynaaminen kaiutinelementti tuottaa 30 prosenttia enemmän tehoa edelliseen malliin verrattuna ja yltää  aina 14 hertsinbassotaajuuteen saakka. UHF Planar -kalvo tuo toistoalueelle kuusikertaisen lisätehon tavanomaisiin kaiutinelementteihin verrattuna synnyttäen korkean impulssivasteen ja korostaen pienimmätkin yksityiskohdat.

Kuulokkeet on varusteltu adaptiivisella kolmoistaajuuskorjaimella, jonka ansiosta FreeBuds Pro 2:t  voivat säätää äänentoistoa reaaliajassa korvakäytävien rakenteen, käyttöasennon ja äänenvoimakkuuden perusteella. Tämä yhdistettynä korkearesoluutioiseen LDAC-äänenkoodaustekniikkaan sekä kuulokkeille myönnettyihin Hi-Res Audio- ja HWA-sertifikaatteihin takaa, että kuuntelukokemus on optimoitu, henkilökohtainen ja huipputarkka.

Tehokas melunvaimennus auttaa uppoutumaan musiikkiin

Haluatko syventyä musiikin maailmaan ja sulkea ympäröivän maailman hetkeksi pois ajatuksista? Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tarjoavat laadukkaan äänen lisäksimyös markkinoiden parhaimpiin lukeutuvan melunvaimennuksen, joka pystyy vähentämään taustamelua jopa 47 desibelin edestä.

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeissa on kolmen mikrofonin melunvaimennusjärjestelmä, joka nostaa vaimennuksen tehokkuutta jopa 15 prosentilla edeltäjään verrattuna. FreeBuds Pro 2 osaa myös tunnistaa ulkoisen ääniympäristön ja valita tilanteen sopivimman melunvaimennustilan. Toiminto kykenee vaimentamaan jopa moottorin voimakkaan jyrinän lentokoneessa, luoden rauhallisen matkustuskokemuksen.

Kuulokkeet tukevat kolmea melunvaimennustilaa: Ultra, General ja Cozy. Ultra-tila vähentää huomattavasti matalataajuista melua esimerkiksi julkisessa liikenteessä. General-tilassa luodaan yksityinen kuunteluympäristö ilman häiriötekijöitä esimerkiksi kahviloissa. Cozy-tilassa vähennetään tavanomaista ääntä hiljaisessa ympäristössä.

Puhelujen selkeyttä parantaa uutuuskuulokkeiden Pure Voice -teknologia. Parhaan mahdollisen käyttökokemuksen paikasta riippumatta takaavat Bone Conduction -mikrofoni, kolme lisämikrofonia sekä Huawein ainutlaatuinen Deep Neural Network (DNN) -melunvaimennusalgoritmi. Se osaa suodattaa kaikenlaiset häiriöäänet yli 600 miljoonan opettelemansa ääninäytteen ansiosta.

Akunkesto on yksi langattomien kuulokkeiden kipupisteistä, jonka osalta Huawei FreeBuds Pro 2 tarjoaa edistyneitä ratkaisuja. Huawei tarjoaa kuulokkeilla jopa 30 tunnin mittaisen akunkeston latauskotelon kanssa. Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeita voidaan myös ladata USB-C-liittimen kautta tai tarvittaessa langattomasti esimerkiksi puhelimella tai tabletilla.

Erottuvat tyylillä

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet erottuvat joukosta tyylikkyydellään ja mukavalla istuvuudellaan. Huawei on panostanut muotoiluun ja erottuviin väreihin, joista löytyy jokaisenmakuun sopiva vaihtoehto. Huolellinen viimeistely takaa sen, että FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet istuvat tiiviisti korviin ja pehmeät, ihoystävälliset silikonitulpat vaimentavat melua. Silikonitulpat toimitetaan oletusarvoisesti kolmessa kokoversiossa,  ja kuulokkeiden istuvuutta mittaava toiminto auttaa valitsemaan omiin korviin parhaiten sopivan koon.

Kuulokkeet ovat vesitiiviit ja hikeä hylkivät IP54-luokituksen mukaisesti. Kuulokkeilla voi nauttia suosikkimusiikista, podcasteista tai äänikirjoista vaikka hikilenkillä tai kevyessä vesisateessa. Erilaisia sääolosuhteita ei siis tarvitse kuulokkeiden kanssa pelätä.

Väriversioista löytyy myös vaihtoehtoja jokaisen omaan ainutlaatuiseen tyyliin. Jäisen viileä Silver Blue tuo mieleen kimaltelevan yötaivaan, Silver Frostin hienovarainen metallinen kiilto antaa kuulokkeille särmikkään ilmeen ja Ceramic White ilmaisee hienovaraista ja eleganttia tyyliä. Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet yhdistävät upean äänenlaadun ja esteettisen muotoilun.

Saumaton yhteensopivuus Android- ja iOS-laitteiden kanssa

Huawei on suunnitellut uutuuskuulokkeet ajatuksella, sillä niistä on tehty erittäin helppokäyttöiset ja ne toimivat saumattomasti erilaisten laitteiden kanssa.

Uutuuskuulokkeet tukevat saumatonta yhteyttä Android-, iOS-, Mac- ja Windows-laitteiden välillä. FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet voidaan yhdistää kahteen laitteeseen Bluetooth-yhteyden kautta samanaikaisesti ja laitteiden välillä voidaan vaihtaa reaaliaikaisesti. Huawein laitteilla kuulokkeet näyttävät myös automaattisen ponnahdusikkunan, josta ne on helppo yhdistää laitteeseen yhdellä napautuksella.

Huawei on vienyt kuulokkeiden ohjattavuuden uudelle tasolle älykkäiden eleiden avulla. FreeBuds Pro 2:n selkeät hallintaominaisuudet ovat helppokäyttöiset ja ne on helppo oppia. Kuulokkeiden varsia puristamalla pitkään voidaan kytkeä melunvaimennus- tai läpikuuluvuustila päälle tai vaihtoehtoisesti vartta pyyhkäisemällä saadaan säädettyä äänenvoimakkuutta. Nipistämällä voidaan toistaa tai keskeyttää musiikki tai vaihtaa kappaletta.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet voidaan yhdistää myös monipuoliseen Huawei AI Life -sovellukseen, jonka kautta voidaan hallita kuulokkeita ja niiden asetuksia. Sovelluksen kautta voidaan päivittää puhelimen ohjelmisto, aktivoida melunvaimennus tai tehdä erilaisia istuvuustestejä sekä vaihtaa ääniprofiileja.

Käy tutustumassa Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeisiin tarkemmin Huawein tuotesivuilta tämän linkin takaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Huawei