SonyYleinen

Sonyn tulevan Xperia 5 IV -puhelimen tietoja paljastunut sertifioinnista – saattaa olla edeltäjäänsä pienempi

Sony Xperia 5 III

Japanilaisen Sonyn tuleva Xperia 5 IV -puhelin on nähty FCC-sertifikaatissa, josta on paljastunut joitakin tietoja puhelimesta. Sertifikaatista selviävien mittojen mukaan puhelin saattaa olla viime vuoden Xperia 5 III -puhelinta lyhyempi ja kapeampi.

Xperia 5 IV:n mitoiksi on ilmoitettu 155,74 x 67,1 millimetriä. Mitoista ei selviä sitä, kuinka paksu puhelin on. Tulevan Xperian näytön pituus on 153,5 millimetriä, joka tarkoittaa noin 6,04 tuumaa. Viime vuonna julkaistun Xperia 5 III:n näytönkoko on 6,1 tuumaa.

Sertifikaatista käy myös ilmi, että puhelimesta löytyy USB-C-liitin ja 3.5 millimetrin kuulokeliitin. Puhelin tulee saamaan langattoman latauksen. Xperia IV saa yhteyksien osalta tuoreimman Wi-Fi 6-yhteyden, jossa on tuki Japanissa laajasti käytössä olevalle RFID-älykortille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiemmat huhut liittyen Sonyn Xperia 5 IV -puhelimeen ovat kertoneet puhelimen saavan sisäänsä Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1 -järkestelmäpiirin.

Kameravarustelu voisi huhujen mukaan olla sama, kuin viimevuotisessa Xperia 5 III -puhelimessa. Puhelimen kamerat olisivat siis kaikki Sonyn IMX-sensoreita, joiden tarkkuus yltää 12 megapikseliin. Pääkameran IMX557-sensorin kaverina olisi IMX663-telekamera ja IMX363-ultralaajakulmasensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen julkaisuaikataulusta ei tällä hetkellä ole tietoa. Julkaisun lähestyessä kuulemme varmasti enemmän tietoja Sony Xperia 5 IV -puhelimesta.

Lähde: Gsmarena

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony