HuaweiYleinen

Huawei FreeBuds SE 2 -kuulokkeet myyntiin Suomessa 49 euron hintaan

Huawei FreeBuds SE 2

Huawein viime kesänä valituilla markkinoilla julkaisemat FreeBuds SE 2 -kuulokkeet ovat nyt reilusti yli puolivuotta myöhemmin tulleet laajemmin saataville myös Suomessa. Kuulokkeita ei ole hinnalla pilattu ja ne ovat saatavilla kahdessa väriversiossa.

FreeBuds SE 2 -kuulokkeiden suositushinta on 49 euroa ja valittavissa on joko perinteinen valkoinen väri tai pirteämpi vaaleansininen väri. Kuulokkeet ovat jo saatavilla muutamilta jälleenmyyjiltä tai niitä tulee varastoon huhtikuun aikaan. Tällä hetkellä kuulokkeet löytyvät muun muassa Elisalta ja DNA:lta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds SE 2 -kuulokkeet tarjoavat aidosti langattoman kokemuksen, ja niissä luotetaan niin sanottuun avonaiseen rakenteeseen. Tulppia ei kuulokkeissa ole, eivätkä ne tarjoa aktiivista taustamelun vaimennusta. Tuettuna on vain melunvaimennus puheluissa.

Äänentoisto on 10 mm dynaamisien elementtien varassa, joiden luvataan tarjoavan hyvän äänentoiston. Kuulokkeet on varusteltuna myöskin SBC- ja AAC-koodekeilla, joiden kerrotaan parantavan äänenlaatua. Yhteys muodostetaan Bluetooth 5.3 -yhteyden ylitse.

Huawei FreeBuds SE 2 -kuulokkeille luvataan jopa 40 tunnin akunkesto, joka on saavutettu laskemalla yhteen myös latauskotelon akku. Kuulokkeissa itsessään on 9 tunnin toistoaika. Kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa on 510 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta ja pikalatauksen avulla 10 minuutissa saadaan 3 tunniksi virtaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on panostettu kevyeen ja kompaktiin rakenteeseen, sillä mitoiksi on ilmoitettu 33,66 x 17,83 x 18,13 millimetriä ja yhden kuulokkeen paino on vain 3,8 grammaa. FreeBuds SE 2 -kuulokkeet tarjoavat myös IP54-luokituksen mukaisen roiskevedenkestävyyden.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei