QualcommYleinen

Qualcomm S3 Gen 3 Sound ja S5 Gen 3 Sound -piirit julkaistiin seuraavan sukupolven langattomille kuulokkeille ja kaiuttimille

Qualcomm on julkistanut tänään kaksi uutta piiriä seuraavan sukupolven äänituotteille. Qualcomm S3 Gen 3 Sound ja Qualcomm S5 Gen 3 Sound -äänipiirit on suunnattu huipputason ja keskiluokan langattomille kuulokkeille sekä kaiuttimille.

Qualcommin S3 Gen 3 -äänipiiri on suunniteltu tuomaan monipuolisia kokemuksia keskitason laitteisiin ennennäkemättömän tuen avulla kolmannen osapuolen ratkaisuille Qualcommin Voice & Music -ohjelmasta. Näiden teknologioiden avulla laitevalmistajat voivat tarjota esimerkiksi kuulon parannuksen, tilaäänitekniikan, kaiun poiston ja terveyden seurannan helposti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Qualcommin S3 Gen 3 Sound tarjoaa tuen Bluetooth 5.4- ja Bluetooth LE Audio -ratkaisuille. Piirissä on neljä ydintä ja mukana on AI-moottori. Piiri tukee jopa 24-bittistä, 96 kHz:n ääntä, ja se tuo mukanaan myös Snapdragon Sound -optimoinnit. Vaikka kyseessä on perustason piiri, niin siinä on silti tuki Qualcomm Adaptive ANC:lle ja mikrofonin melunvaimennukselle.

Huipputason tarjontaa täydentää Qualcomm S5 Gen 3 -äänipiiri, ja sen uusi arkkitehtuuri auttaa edistämään innovaatioita tuottaakseen korkeatasoisia äänikokemuksia. Se tarjoaa myös kolme kertaa enemmän laskentatehoa ja 50 kertaa enemmän tekoälytehoa kuin edeltäjänsä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita päivityksiä ovat kaksinkertainen DSP-teho (digitaalinen signaalinkäsittely) ja 1,5-kertainen muisti. Verrattuna edeltäjään mukana on edelleen Hi-Fi-tason stereoääni, melunvaimennus ja Bluetooth 5.4 -tuki.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin piireihin perustuvia tuotteita tullaan näkemään markkinoilla. Vivo on kuitenkin kertonut käyttävänsä Qualcomm S3 Gen 3 Sound -piiriä tulevassa äänituotteessaan.

Lähde: Qualcomm

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Qualcomm