ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko on nyt 279 paikkakunnalla – Laajeni Satakunnassa Siikaisiin ja Jämijärvelle

Kuva: Elisa

Elisan 5G-verkko jatkaa laajenemistaan Satakunnan pohjoisosissa. Viimeisimpänä uuden sukupolven mobiiliverkko on avautunut Siikaisiin ja Jämijärvelle. Koko maassa Elisan 5G-verkko on saatavilla jo 279 paikkakunnalla ja se kattaa 93 prosenttia suomalaisten asuinpaikoista.

Siikaisissa 5G-verkko palvelee kunnan keskustassa ja sen lähiympäristössä, kattaen valtaosan kunnan asukkaista. Jämijärvellä 5G-verkko kattaa ensimmäisenä kunnan keskustan alueen. 5G-verkko on tervetullut lisä maaseutumaisten kuntien yhteysvalikoimaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Liikkuva työskentely sekä sosiaalisen median ja suoratoistopalveluiden käytön kasvu lisäävät tarvetta nopealle ja luotettavalle mobiiliyhteydelle, ja siihen kysyntään 5G-vastaa erinomaisesti. Siikaisissa 5G täydentää hienosti myös asukkaiden nettiyhteysvalikoimaa kunnan valokuituverkon lisäksi. Jämijärvi taas tunnetaan ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksistaan, ja entistä toimivammat yhteydet ilahduttavat asukkaiden lisäksi alueelle suuntaavia harrastajia sekä lukuisia mökkiläisiä”, Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Jukka Lehto kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, eli verkkoon mahtuu huomattavasti aiempaa enemmän käyttäjiä. Lisäksi 5G-verkko tuo käyttäjilleen entistä nopeammat mobiiliyhteydet ja on edeltäjiään 3G:tä ja 4G:tä energiatehokkaampi.

Uusien 5G-alueiden sekä muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

LähdeElisan tiedote 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa