OnePlusYleinen

Nyt paljastui OnePlus 9 koko komeudessaan live-kuvista – tältä näyttää keväällä julkaistava huippupuhelin

OnePlus tulee odotuksien mukaisesti julkaisemaan ensi vuoden alkupuolella uudet huippuluokan älypuhelimet, jotka ovat OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro. Nyt jo kuukausia ennen virallista julkaisua Phonearena.com -sivusto on saanut käsiinsä live-kuvia OnePlus 9 -perusmallin prototyypistä, joista paljastuu varsin odotettu laitteen ulkoinen toteutus sekä joitakin tärkeitä teknisiä ominaisuuksia.

Vuotokuvista paljastanut prototyyppiversio on väritykseltään hopea ja sen takaosassa nähdään massiivinen laatikkomainen kamera-alue, jossa on ainakin kaksi suurta kamerasensoria sekä mahdollisesti kolmas kamerasensori. Lisäksi kamera-alueessa nähdään kaksois-LED-salama ja teksti ”Ultra Shot”. Koska kyseessä on prototyyppi, niin takaosassa ei vielä nähdä OnePlussan logoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosaltaan OnePlus 9 tulee muistuttumaan vahvasti OnePlus 8T -mallia, sillä näyttö on kooltaan 6,55 tuumaa ja se on tasainen. Näytön vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Teknisesti näyttö on todennäköisesti AMOLED-paneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, HDR-tuki, 20:9-kuvasuhde sekä 120 hertsin virkistystaajuus.

Puhelimen kyljet on valmistettu kiiltävästä alumiinista. Yläreunassa on yksi mikrofoni ja alareunassa ovat SIM-korttitelakka, mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin. OnePlus 9:n vasemmassa reunassa on ainoastaan äänenvoimakkuuspainike, kun taasen oikeassa kyljessä on virtapainikkeen lisäksi OnePlussalle tuttu Alert Slider -kytkin.

Vuodetut kuvakaappaukset vahvistavat OnePlus 9:n muutamia avainominaisuuksia. Laitteessa on Qualcommin tuorein Snapdragon 888 -huippupiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11, jonka päällä hyrrää OnePlussan oma OxygenOS 11 -käyttöliittymä. Kuvat vahvistavat puhelimessa olevan lisäksi 4500 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan odotetaan julkaisevan OnePlus 9 -malliston puhelimet keväällä 2021, ja yksi mahdollinen julkaisuajankohta on huhuissa ollut maaliskuu.

Lähde: Phonearena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Ei jatkoon. 👎

    1. Totta on,ei mieti sitä jatkoon. 🤣🤣🤣

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus