AndroidHonorHuaweiYleinen

Huawei järjestää tilaisuuden 20.6.2016 – Honor 8 tulossa vihdoin?

Honors-June-20th-event-invite_1Huawei aikoo järjestää 20. kesäkuuta tilaisuuden, jossa yhtiö esittelee uuden Honor-malliston puhelimen. Kutsun mukaan tilaisuus tullaan järjestämään virtuaalitodellisuudessa hieman OnePlussan julkistustilaisuuksien tapaan.

Mielenkiintoista kuitenkin on, että tilaisuus kestää noin 20 minuuttia, jonka takia on vaikea uskoa, että yhtiö lanseeraisi uuden Honor 8 puhelimen, mutta sitäkään vaihtoehtoa ei voida sulkea pois. Tilaisuus saattaa myös vihjata, että silloin Huawei julkaisee Honor 5C -mallin Euroopassa. Aiemmin Huawein Suomen Facebook-tilillä yhtiö lupaili pian seuraajaa Honor 7 -mallille, joka saattoi viitata juuri tähän myöhemmin tässä kuussa järjestettävään julkistustilaisuuteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 8 -puhelimen odotetaan olevan vähintäänkin yhtä hyvä kuin Honor 7:n oli myyntiin tullessaan. Honor 8:n odotetaan perustuvan 5.2 tuuman kosketusnäyttöön sekä Huawein omaan Kirin 950 tai Kirin 955 -järjestelmäpiiriin, jonka tukena olisi 4 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta saattaa löytyä myös Huawei P9 -puhelimista tuttu 12 megapikselin kaksoiskamera, jos huhuihin on uskomista. Muita puhelimen ominaisuuksia uskotaan olevan 3000 milliampeeritunnin suuruinen akku, USB-C-tyypin latausliitin sekä sormenjälkilukija.

Lähde: Androidheadlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android