AndroidHuaweiYleinen

Huawei julkaisee pelipuhelimen vielä tänä vuonna – Taipuva puhelin vuonna 2019

Huawein painopisteet älypuhelimissa on ollut viime aikoina tekoäly sekä valokuvaus. Huaweilla on kuitenkin kehitteillä muunkinlaisia puhelimia, jonka on vahvistanut Huawei Consumer Business Groupin liiketoiminnan johtaja Jim Xu, kertoo GadgetMatch -sivusto.

Xu kertoo haastattelussa, että Huawei työskentelee pelaamiseen keskittyvän puhelimen parissa ja se on tarkoitus julkaista vuoden 2018 jälkipuoliskolla. Toistaiseksi ei ole tiedossa miten puhelin tulee vastaamaan esimerkiksi Razer -puhelimelle tai Xiaomin Black Shark -puhelimelle. On kuitenkin varmaa, että Huawei tulee hyödyntämään uutta GPU Turbo -tekniikkaansa. GPU Turbo lisää merkittävästi älypuhelimien grafiikan prosessointitehokkuutta, mikä näkyy käyttäjälle sujuvampana ja nopeampana käyttökokemuksena muun muassa mobiilipelien parissa. GPU Turbo nostaa grafiikkasuorittimen tehokkuutta jopa 60 prosentilla, samalla vähentäen järjestelmäpiirin energiankulutusta 30 prosenttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jim Xu on lisäksi kertonut, että Huawei ei tule julkaisemaan mekaanisilla osilla varusteltuja puhelimia. Tällaisia ovat muun muassa viime viikkoina esitellyt Vivo NEX ja OPPO Find X. Mekaanisien puhelimien sijaan on odotettavissa taivutettava puhelin mahdollisesti jo vuonna 2019.

Lähde: GadgetMatch.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kyllähän Huawei julkaisi jo Kiinaan Honor Play-puhelimen, joka on pelaamiseen keskittynyt?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android