AndroidXiaomiYleinen

Onko tässä vuotokuvassa Xiaomi Mi MIX 3?

Väitetty Mi MIX 3.

Viime vuoden syyskuussa Xiaomi esitteli Mi MIX 2 -puhelimen, joka oli varusteltu MIX-malliston tavaramerkiksi muodostuneella suurella lähes kehyksettömällä näytöllä. Jo maaliskuussa Xiaomi esitteli teknisesti hieman päivitetyn version Mi MIX 2S:n, mutta nyt huhutaan jo Xiaomi Mi MIX 3 -mallista.

Uudessa kuvavuodossa väitetään esiintyvän julkaisematon Mi MIX 3 -puhelin. Kuvasta on nähtävissä, että puhelimessa on pyritty minimoimaan näyttöä kiertävät kehykset ja myös edeltäjämalleista tuttu suurempi näytön alaosaan jätetty kaistale on lähes kokonaan poistettu. Mielenkiintoinen yksityiskohta puhelimessa on se, ettei etupuolella näytä olevan selfie-kameraa, joka voisi viitata siihen, että Xiaomi hyödyntää Oppo Find X -puhelimen kaltaista mekanisoitua ylösnousevaa kameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Mi MIX 3 tulee olemaan pitkälti Mi MIX 2S -puhelimen kaltainen myös rakenteeltaan. Puhelimeen on siis lupa odottaa keraamista takapintaa sekä kaksoiskameraa. Teknisesti puhelimesta ei kuitenkaan tiedetä tällä hetkellä mitään. On kuitenkin odotettavissa todennäköisesti Qualcommin Snapdragon 845 -piiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Koska Mi MIX 3:n julkaisun odotetaan tapahtuvan vasta syksyllä, niin siinä saattaa olla vakiona Android 9.0 -käyttöjärjestelmä, joka on höystettynä MIUI 10 -käyttöliittymällä.

Lähde: Xiaomi/MIUI Global Telegram-ryhmä

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android