HuaweiYleinen

Huawei julkaisee pian Nova 5 -puhelimet – Julkaisi jo malliston uusitun ilmeen

Uusittu Nova-logo.

Huawei julkaisi ensimmäiset Nova-malliston puhelimet vuonna 2016 ja tämän jälkeen mallistoon on esitelty useita malleja ja tuorein jäsen on Nova 4. Huaweilta odotetaan kesän aikana jo uusia Nova-puhelimia, jotka ovat huhujen mukaan Nova 5, Nova 5 Pro sekä Nova 5i. Toistaiseksi Huawei ei ole vielä vahvistanut uutuuspuhelimien julkaisupäivää.

Tänään Huawei on kuitenkin julkaissut Nova-brändin uusitun ilmeen, joka nähdään ensimmäistä kertaa Weibossa julkaistussa videossa. Aikaisemmin malliston älypuhelimet ovat olleet ”Huawei Nova” -brändin alaisuudessa, mutta nyt mallisto kantaa vain nimeä ”Nova”. Samalla myös Nova-logo on päätetty uudistaa ja logo on nyt neliömäinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusittu Nova-logo voi viitata siihen, että Huawein aikomuksena on pyrkiä eriyttämään mallistoa enemmän Honorin suuntaan, sillä kyseessä on Huawein älypuhelinstrategiassa hieman erikoinen mallisto, sillä se asettuu ”täysiverisien” Huawei-puhelimien sekä Honor-puhelimien välimaastoon. Ei siis olisi mikään ihme, jos Nova-brändistä tehtäisiin hieman itsenäisempi tietyillä markkinoilla.

Kiinassa useat tytärbrändit suurien älypuhelinvalmistajien strategiassa ovat yleisiä ja hyvä esimerkki siitä on Xiaomi, jolla on useita eriytettyjä brändejä. Xiaomilla on muun muassa pääbrändinsä ”Xiaomi Mi” sekä alabrändit Redmi, Poco, Black Shark ja Meitu.

Toistaiseksi ei ole siis tiedossa, milloin Huawei tulee Nova 5 -puhelimet virallisesti julkaisemaan, mutta julkaisu tapahtunee aluksi vain Kiinassa.


Lähde: Huawei (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei