LGYleinen

LG esittelee täysin uuden W-malliston älypuhelimet pian

LG tulee uudistamaan älypuhelinstrategiaansa hieman uuden W-malliston siivittämänä. LG W -malliston puhelimet tullaan julkaisemaan Intiassa pian ja tulevien puhelimien avulla LG:n tarkoituksena on haastaa Xiaomi ja Samsung Intian markkinoilla.

Korealainen LG on aloittanut vihjailemaan tulevista puhelimista Intiassa. Amazonissa sekä yhtiön omilla sivuilla julkaistut sivut paljastavat hieman puhelimista. Julkaistujen kuvien mukaan LG luottaa uudistettuun designiin ja kamerat löytyvät takaosan vasemmasta reunasta. Ainakin yhteen LG W -puhelimeen on odotettavissa kolmoiskamera, joka rakentuu normaalista kamerasta, yhdestä ultralaajakulmakamerasta sekä yhdestä syvyysterävyyskamerasta. Puhelimien designiin odotetaan myös tyylikkäitä, mahdollisesti liukuvärjättyjä takakuoria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhdessä puhelimessa on ainakin 12 nm kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, joka voisi olla Helio P60 tai vaihtoehtoisesti Snapdragon 439. Tietojen perusteella puhelimessa on myös 4000 milliampeeritunnin akku, Android 9.0 Pie sekä pisaramainen loviratkaisu.

Toistaiseksi virallista julkaisupäivää ei ole vahvistettu, mutta LG W -malliston julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan kesäkuussa. Toistaiseksi ei ole myöskään varmaa tietoa, tuleeko W-mallisto koostumaan aluksi vain yhdestä puhelimesta vai julkaiseeko LG useamman puhelimen samanaikaisesti. W-malliston puhelimien pitäisi olla kilpailukykyisesti hinnoiteltuja.

Lähde: Amazon India (LG W series), LG India

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG