HuaweiYleinen

Huawei julkaisee uuden Enjoy 20 Pro -5G-puhelimen 19. kesäkuuta

Huawei Enjoy 20 Pro

Huawei on ilmoittanut tänään Kiinassa, että yhtiön uusi keskihintaluokkaan sijoittuva Enjoy 20 Pro -älypuhelin tullaan julkaisemaan 19. kesäkuuta. Jo aikaisemmin Huawei esitteli edullisen Enjoy Z -5G-puhelimen, mutta nyt Enjoy 20 Pron odotetaan olevan hieman paremmilla ominaisuuksilla varusteltu puhelin.

Weibossa julkaistu teaser-video tulevasta puhelimesta paljastaa puhelimen muotoilun pitkälti kokonaisuudessaan. Videon perusteella Enjoy 20 Pro tulee saamaan muovisen kehyksen, mutta todennäköisesti lasisen takaosan. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimen etuosassa nähdään suuri näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen loviratkaisu. Puhelimessa on myös oikeassa kyljessä sormenjälkilukija integroituna virtapainikkeeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotuksien mukaan puhelimessa olisi MediaTekin kehittämä Dimensity 800 -järjestelmäpiiri, jossa on integroituna 5G-modeemi. Lisäksi Huawein odotetaan tuovan Enjoy 20 Pro -puhelimeen 90 hertsin näyttöpaneelin, 48 megapikselin pääkameran sekä 22,5 watin pikalatauksen.

Kiinassa julkaisu tapahtuu siis perjantaina 19. kesäkuuta, mutta valitettavasti Huawei ei ole maininnut mitään puhelimen globaalista julkaisusta.

Lähde: Weibo (Huawei)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Evvk.Miksi näistä huawein räpellyksistä lehti tekee jatkuvaa juttua? Maksaako firma toimittajalle?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei