HuaweiYleinen

Huawei julkaisee uudet P40-malliston huippupuhelimet kello 15.00 – katso tilaisuutta täältä!

Huawei tulee tänään järjestämään julkaisutilaisuuden, jossa tullaan näkemään Huawei P40 -malliston älypuhelimet. Tilaisuus järjestetään koronaviruksen takia tällä kertaa virtuaalisena, joten sitä on mahdollista seurata vain livelähetyksen kautta. Huawei lähettää tilaisuuden suorana YouTuben välityksellä.

Tilaisuudessa odotetaan useampaa Huawei P40 -malliston älypuhelinta, joissa on uuden sukupolven kameratekniikkaa. Puhelimista on kuultu ja nähty jo useaan kertaan ennen julkaisua tietoja sekä kuvia. Tuoreimpana saksalaissivusto julkaisi Huawei P40- ja Huawei P40 Pro -älypuhelimien tarkat tiedot, joista lisää voi lukea tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P40 -lanseeraustilaisuus järjestetään siis tänään 26. maaliskuuta 2020 kello 15.00 eteenpäin. Tilaisuutta on mahdollista katsoa esimerkiksi alapuolella olevasta YouTube-upotuksesta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Huawei